Svenske kan være ferdig i Premier League

INNHOPP: Markus Rosenberg fikk prøve seg i en halvtime hjemme mot Arsenal i går, men måtte igjen gå målløs av banen. Foto: REUTERS/Darren Staples
INNHOPP: Markus Rosenberg fikk prøve seg i en halvtime hjemme mot Arsenal i går, men måtte igjen gå målløs av banen. Foto: REUTERS/Darren Staples

Fremtiden til en «skuffet og nedfor» Markus Rosenberg er høyst usikker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Bromwich-oppholdet til Markus Rosenberg har vært alt annet enn et eventyr.

Den svenske spissen har kun fått starte to seriekamper for «the Baggies» etter overgangen fra Werder Bremen i fjor, og målene har glimret med sine fravær.

Nå er det godt mulig at 30-åringen må finne seg en ny arbeidsgiver.

- Om Markus blir værende? Det er en samtale vi ikke har hatt enda. Men han er ikke typen til å sitte på benken og tjene penger. Det er en diskusjon vi må ta, sa West Bromwich-trener Steve Clarke før lørdagens oppgjør mot Arsenal.

Les også: Rosicky helten da Arsenal holdt unna for West Brom

- Jeg respekterer Markus

Den tidligere Malmö-, Ajax-, Racing Santander- og Werder Bremen-spilleren har blitt plassert på benken til fordel for Shane Long, Romelu Lukaku og Peter Odemwingie så langt i år, og lite spilletid har gått utover humøret til den svenske landslagsspilleren.

FØR: Markus Rosenborg fant nettmaskene relativt flittig i løpet av sine fem år i Werder Bremen og Bundesligaen. Foto: AP Photo/Martin MeissnerFØR: Markus Rosenborg fant nettmaskene relativt flittig i løpet av sine fem år i Werder Bremen og Bundesligaen. Foto: AP Photo/Martin Meissner

- Det har vært en frustrerende sesong for han. Han har aldri virkelig fått sjansen til å vise hva han er god form, i all hovedsak på grunn av at de andre spissene har vært i så god form. Jeg vet han er skuffet og litt nedfor. Han kommer for å snakke med meg ganske ofte. Jeg respekterer ham for det. Han sier hvor frustrert han er ansikt til ansikt, forteller Clarke.

Les også: Lukakus pappa banket opp kona

Rosenberg signerte en avtale som strekker seg over tre år i august i fjor, men det vil ikke nødvendigvis hindre angriperen i å forlate klubben.

- Vi må sette oss ned ilag og finne ut hva som er det beste alternativet for både Markus og klubben, sier West Bromwich-treneren.

Flere nyhere fra Premier League kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus