Nå nærmer han seg Chelsea

PÅ FLYTTEFOT?: André Schürrle har vært i Bayer Leverkusen siden sommeren 2011. Kommende sommer kan fort være på flyttefot igjen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
PÅ FLYTTEFOT?: André Schürrle har vært i Bayer Leverkusen siden sommeren 2011. Kommende sommer kan fort være på flyttefot igjen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

De har vært etter han lenge, men nå kan det se ut som om André Schürrle omsider blir Chelsea-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayer Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler avslørte lørdag at klubben vurderer å selge spisstalentet André Schürrle til Chelsea.

– Det kommer alltid forespørsler, ikke bare om André. Saken er at vi tenker på økonomien i det. Det gjorde vi også i fjor, sa Völler.

Han viste til at Leverkusen avslo et bud på 185 millioner kroner (25 mill. euro) på Schürrle like etter at Chelsea hadde vunnet mesterligaen i mai.

OFFENSIV: 22 år gamle Schürrle kan spille både på topp og på kanten. Foto: AP Photo/Alberto Saiz)OFFENSIV: 22 år gamle Schürrle kan spille både på topp og på kanten. Foto: AP Photo/Alberto Saiz)

Schürrle har gjort sine saker meget bra den siste tiden og scoret Leverkusens mål i 1-1-kampen mot Wolfsburg lørdag. Han har 22 kamper for Tyskland og er mer eller mindre fast i landslaget.

Samtidig som Chelsea ønsker Schürrle, skal Leverkusen være interessert i å sikre seg London-klubbens lovende midtbanemann Kevin De Bruyne. Belgieren er denne sesongen på utlån i Werder Bremen og er verdsatt til omtrent 110 millioner kroner (15 mill. euro). (©NTB)

Det siste om tysk fotball finner du her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus