Premier League, runde 32Rosicky helten da Arsenal holdt unna

DAGENS MANN: Tomas Rosicky scoret to og sørget for at Arsenal klatret til fjerdeplass på tabellen. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON

En dramatisk kamp mellom West Bromwich og Arsenal sjal overskriftene i lørdagens Premier League-runde da Arsène Wengers mannskap tok seg forbi Chelsea takket være to overraskende scoringer fra tsjekkeren.

Arsenal passerte Chelsea og inntok 4.-plassen i Premier League med 2-1-seieren over West Bromwich lørdag.

Overraskende nok var det Tomas Rosicky som scoret begge gjestenes mål.

Først sendte han de røde og hvite i føringen med en heading fra kloss hold etter 20 minutter. Så doblet «Lille Mozart» ledelsen fem minutter etter hvilen da han satte en retur fra Albion-målvakt Ben Foster i nota.

Arsenal så ut til å cruise mot tre poeng, men 20 minutter før slutt blir det dramatisk.

Per Mertesacker lager straffe og pådrar seg rødt kort. Og når en noe heldig James Morrison reduserer fra straffemerket, blir det spennende på the Hawthorns.

Arsène Wengers menn ble lagt under et til tider massivt press, men holdt til slutt unna og kan ta med seg tre poeng hjem til Nord-London.

Se tabellen her!

Chelsea kan gå forbi Arsenal igjen med seier hjemme mot Sunderland søndag.

Jevnt i begge ender

En viktig seier ble det også for Aston Villa, som krøp over nedrykksstreken med knallsterke 3-1 over Stoke på bortebane lørdag.

Stokes Michael Kightly utlignet i det 80. minuttet, men scoringer av Matthew Lowton og Christian Benteke i kampens siste fem minutter ordnet tre Villa-poeng.

JEVNT: Begge lagene hadde ledelsen på Carrow Road, men Norwich og Swansea måtte til slutt dele poengene. Foto: AP Photo/ Chris Radburn/PAJEVNT: Begge lagene hadde ledelsen på Carrow Road, men Norwich og Swansea måtte til slutt dele poengene. Foto: AP Photo/ Chris Radburn/PA

Laget ligger nå poenget bak Stoke i den jevne nedrykksstriden.

Alexander Tettey fikk ti minutter som innbytter da Norwich spilte 2-2 hjemme mot Swansea.

Vertene vendte 0-1 til 2-1-ledelse etter en times spill, men Luke Moore kvitterte for waliserne kvarteret før slutt.(©NTB)