Uviss Carroll-framtid

Andy Carroll går en usikker tid i møte. Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke bestemt seg for om han vil satse på spissen neste sesong. (Foto: Scanpix)
Andy Carroll går en usikker tid i møte. Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke bestemt seg for om han vil satse på spissen neste sesong. (Foto: Scanpix)

Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke bestemt seg for om han vil satse på spissen Andy Carroll neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carroll ble hentet til Liverpool fra Newcastle for drøyt 300 millioner kroner (35 millioner pund) i januar 2011, men slo ikke til på Anfield. Denne sesongen har han vært leid ut til West Ham.

Hva som skjer neste sesong, er foreløpig usikkert.

– Det er ikke noe å diskutere nå. Det er noe vi vil snakke om etter sesongslutt, sier Rodgers til Fox.

Les alt om Premier League

Sist helg scoret Carroll to ganger i 3-1-seieren over West Bromwich. På 17 kamper står han med fem scoringer for West Ham, men leieoppholdet har vært preget av skader.

– Vi har fulgt ham tett. Vi har hatt representanter fra Liverpool på de fleste kampene. Det har vært en vanskelig sesong for Andy. Han ønsket å spille hver uke, men dessverre har han pådratt seg noen skader mens han har vært borte. Han scoret to gode mål i helgen, og han håper å avslutte sesongen sterkt og nå de målene han satte seg før han dro, sier Rodgers.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus