Tar fire nye år i Manchester City

JUVEL: Yaya Touré var en av de viktigste brikkene på Roberto Mancinis lag som vant ligaen i fjor. Nå håper han å vinne flere troféer. Foto: AP Photo/Scott Heppell
JUVEL: Yaya Touré var en av de viktigste brikkene på Roberto Mancinis lag som vant ligaen i fjor. Nå håper han å vinne flere troféer. Foto: AP Photo/Scott Heppell

Yaya Touré stopper rykteflommen og forlenger med Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også: Lukakus pappa banket kona og kastet henne i bagasjerommet

Yaya Touré forlenger sin kontrakt med de regjerende seriemestrene og blir værende i Manchester City ut 2017-sesongen.

Det melder klubben på sine hjemmesider.

- En utrolig klubb

Tourés fremtid har i lengre tid vært gjenstand for debatt og spekulasjoner. 29-åringen har vært linket til de fleste storklubbene rundt om i Europa, men nå må de altså se seg rundt andre steder.

- Det er her jeg vil være. Da jeg først kom til klubben drømte jeg hver natt om å vinne noe - nå handler det om å være det beste laget i alle turneringer vi deltar i. Jeg kommer aldri til å glemme hvordan jeg har blitt behandlet her av supporterne, klubben og eierne. Ingenting vil glede meg mer enn å avslutte karrieren min i Manchester City, sier han.

Saken fortsetter under bildetNEI: Yaya Touré har en fortid i Spania, men kommer ikke til å returnere til La Liga i den nærmeste fremtid. Foto: AP Photo/David RamosNEI: Yaya Touré har en fortid i Spania, men kommer ikke til å returnere til La Liga i den nærmeste fremtid. Foto: AP Photo/David Ramos

Touré, som har en fortid i Beveren, Metalurh Donetsk, Olympiakos, Monaco og Barcelona, har en lengre CV enn de fleste: én mesterligatittel, to La Liga-titler, ett Copa del Rey-trofé, én FA Cup-pokal og ett seriegull i England.

Les mer om fotball fra inn - og utland her

Den lange skrytelisten har likevel ikke svekket lysten på flere triumfer, sier han selv.

- Det er lite sannsynlig at vi klarer å forsvare Premier League-tittelen og det er trist, men vi kan fortsatt bli nummer to og vinne FA-Cupen. Jeg vil fortsette å vinne titler og lage historie. Jeg har alltid hatt det bra her og ser fram til det neste kapittelet. Dette er en utrolig klubb å være en del av.

Les også: Ferguson: - Nei, van Persie trenger ikke hvile

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus