Nå er han snart tilbake

RETUR: Jack Wilshere måtte melde pass før returoppgjøret i mesterligaen mot Bayern München. Om ni dager kan han være tilbake i aksjon. Foto: AP Photo/Alastair Grant
RETUR: Jack Wilshere måtte melde pass før returoppgjøret i mesterligaen mot Bayern München. Om ni dager kan han være tilbake i aksjon. Foto: AP Photo/Alastair Grant

Arsenals jakt på en topp-fire plassering fikk seg et solid løft med nyheten om at Jack Wilshere kan være tilbake fra skade allerede neste helg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også: Fergie: - Nei, han trenger ikke hvile

Den 21 år gamle midtbanespilleren ble i starten av forrige måned satt på sidelinjen med en skadet ankel.

Med tanke på det tøffe kampprogrammet i vente, og ikke minst med Wilsheres tidligere skadeproblemer friskt i minne, fryktet Arsenal-fansen det verste.

Les det siste om Arsène Wengers mannskap her

Siden da har laget noe overraskende vunnet tre kamper på rad og nærmet seg Tottenham og Chelsea i serien. Likevel er det hevet over en hver tvil at engelskmannen er en av Wengers viktigste spillere.

Det var derfor lettede Arsenal-tilhengere som mottok nyheten om Wilshere sitt nært forestående comeback i dag.

- Vi har en god nyhet å komme med. Både Wilshere og Theo Walcott er ute og jogger. De har begge en liten sjanse til å rekke neste lørdags kamp mot Norwich, meddelte assisttrener Steve Bould på klubbens hjemmeside.

Les også: Lukakus pappa banket opp kona og kastet henne i bagasjerommet

Monreal tilbake

Walcott har vært ute i over to uker med en lårskade, men også han vil nå altså være å se i den røde drakten igjen i den nærmeste framtid.

Saken fortsetter under bildetFRISK: Nacho Monreal vil håpe på flere øyeblikk som dette. Spanjolen scoret sitt første mål for laget fra Nord-London mot Swansea 16.mars. Foto: REUTERS/Stefan WermuthFRISK: Nacho Monreal vil håpe på flere øyeblikk som dette. Spanjolen scoret sitt første mål for laget fra Nord-London mot Swansea 16.mars. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth

En som vil være tilbake før den tid er Nacho Monreal. Spanjolen fikk seg et ublidt møte med treverket i seieren over Reading sist lørdag, men meldes klar til den kommende seriekampen borte mot West Bromwich.

- Monreals kneskade har blitt bedre. Han har trent de siste dagene og vil være klar til helga, sier Bould.

Å ha flest mulig spillere tilgjengelig vil være en av nøklene om Arsenal skal klare å klatre forbi Chelsea og/eller Tottenham og med det kvalifisere seg til neste års mesterliga.

Se Premier League-tabellen her

På den fronten har Arsenal lite å klage over, ifølge Bould.

- Vi har bare Ryo Miyaichi og Abou Diaby ute med langtidsskader, så det står bra til på den fronten, avslutter han.

Les flere nyheter fra engelsk fotball her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus