Fergie: - Nei, han trenger ikke hvile

Foto: MOTGANG: Etter en strålende start på United-karrieren har det gått tråere for Robin van Persie i det siste. AP Photo/Lefteris Pitarakis
Foto: MOTGANG: Etter en strålende start på United-karrieren har det gått tråere for Robin van Persie i det siste. AP Photo/Lefteris Pitarakis

Manchester United-manager Alex Ferguson avviser at Robin van Persie er sliten og håper stjernespissen avslutter måltørken i byderbyet mot City mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også: Lukakus pappa banket opp kona og kastet henne i bagasjerommet

Robin van Persie har ikke scoret i United-trøya på de ni siste kampene.

Siste mål kom i hjemmekampen mot Everton 10. februar, og han står med 19 mål i ligaen denne sesongen.

– Robin trenger helt sikkert ikke hvile. Han er en sterk gutt med flott fysikk. Målene vil komme. Alle spisser har litt tørke, og du håper det går fort over. Det er bare en del av det å være en spiss, sier Ferguson.

IKKE SÅ SKEPTISK SOM HAN SER UT: Alex Ferguson beholder troen på nederlenderen. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART IKKE SÅ SKEPTISK SOM HAN SER UT: Alex Ferguson beholder troen på nederlenderen. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART

Både Wayne Rooney og Rafael er tilbake i trening etter at de måtte stå over FA-cupkampen mot Chelsea mandag. Duoen spiller trolig byderbyet.

Les flere nyheter fra Premier League her

– Forhåpentlig vil de være klare til mandag. Vi har litt tid til å få mesteparten av troppen klar til kampen, sier Ferguson.

Åtte runder før slutt har Manchester United festet grepet om seriegullet. Ned til byrival og tittelforsvarer City skiller det hele 15 poeng. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus