Lukakus pappa banket opp kona

HVA NÅ?: Romelu Lukaku og West Bromwich tar imot Arsenal førstkommende lørdag, men unggutten har nå større ting å bekymre seg for. Her etter en miss for Belgia mot Romania i november. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda
HVA NÅ?: Romelu Lukaku og West Bromwich tar imot Arsenal førstkommende lørdag, men unggutten har nå større ting å bekymre seg for. Her etter en miss for Belgia mot Romania i november. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda

Sukess på fotballbanen betyr ikke alltid suksess på hjemmebane: faren til den utlånte Chelsea-spissen er dømt til 15 måneder i fengsel for hjemmevold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Romelu Lukaku gjør det svært skarpt om dagen.

Den Chelsea-eide spilleren har puttet 13 ganger i serien etter at han ble lånt ut til West Bromwich Albion i fjor sommer. Ikke siden Michael Owen var ung har en tenåring scoret like mange i én sesong.

Men nå spørs det om 19-åringen klarer å holde blikket på ballen. En rapport fra Sport Witness melder at faren til den belgiske landslagsspilleren skal ha blitt dømt til soning i fengsel etter å ha mishandlet kona på det groveste.

Les flere fotballnyheter her

Slik skjedde det

Ifølge nettstedet skal Roger Lukaku, selv en habil fotballspiller i sine yngre dager, ha mistet alt som heter sans og samling i januar i fjor.

Først skal han ha angrepet og slått ektefellen gjentatte ganger, for så å kaste henne i bagasjerommet på bilen sin og kjørt av gårde.

Det er uklart hvor turen gikk, men Lukaku senior må nå sette stø kurs mot fengselet. Ett år og tre måneder i cellen må 45-åringen belage seg på.

Les også: Benítez gir målskye spisser ekstratrening

Vidic kutter kontakten med kompisene

- Skulle ønske alle fedre var som han

Ironisk nok har Roger Lukaku blitt hyllet for sine egenskaper som far tidligere.

Saken fortsetter under bildetSLIK VI PLEIER Å SE HAN: Belgieren står med fire nettkjenninger på sine siste fem kamper i serien. Foto: AP Photo/Scott HeppellSLIK VI PLEIER Å SE HAN: Belgieren står med fire nettkjenninger på sine siste fem kamper i serien. Foto: AP Photo/Scott Heppell

På bakgrunn av farens råd besluttet Romelu seg for å si nei til Real Madrid da han var i Anderlecht. Det førte til følgende kommentar fra den alltid sitatvennlige José Mourinho:

- Roger vil at sønnen skal bli i Anderlecht ett år til. Jeg skulle ønske alle fedre var som ham.

Det sitatet er neppe noe portugiseren står ved i lys av dagens nyhet, men faren til Romelu og Jordan (som spiller i Anderlecht) har også vært på kant med loven tidligere.

Ifølge det belgiske nettstedet 7sur7 ble han sent i 2011 saksøkt for å ikke ha betalt leie på en leilighet han eide i Antwerpen, Belgia.

Les mer om West Bromwich Albion her

Les mer om Chelsea her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus