Berg krever 18 mill. av Blackburn

KREVER KOMPENSASJON: Henning Berg (til venstre) krever Blackburn for 2 millioner pund etter sparken han fikk i desember 2012. (Foto: Scanpix)
KREVER KOMPENSASJON: Henning Berg (til venstre) krever Blackburn for 2 millioner pund etter sparken han fikk i desember 2012. (Foto: Scanpix)

Nordmannen går rettens vei for å få kompensasjonen etter sparkingen i desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I følge engelske BBC har fotballtrener og manager Henning Berg tatt saken om kompensasjon for sparkingen til domstolene i England.

Berg krever rundt ca. 18 millioner kroner (2 millioner pund) i kompensasjon.

Samtidig er klubbdirektør Derek Shaw bedt om å holde seg seg unna Blackburns hjemmebane Ewood Park mens saken rundt Bergs krav pågår.

Henning Berg fikk svært kort tid på seg til å snu en nedadgående kurve for Lancashire-laget. Kun 57 dager fikk han i sjefsstolen til klubben hvor norske Morten Gamst Pedersen og Joshua King til daglig tjener til livets opphold.

Les også: Henning Berg har fått sparken

Ifølge BBC vil Blackburn-rådgiver Shebby Singh ankomme India torsdag for å snakke med eierne i Venky-gruppen om Bergs enorme krav. Der vil de gå gjennom innholdt i Bergs kontrakt med klubben.

Det har stormet rundt de blå/hvite denne sesongen. Tre managere har måttet forlate posten i løpet av kort tid og Bergs skal ha den engelske treneforeningens fulle støtte i saken mot klubben.

Blackburn har syv kamper igjen av årets sesong og står i fare for å rykke ned til League One. Laget har 47 poeng og ligger på en utsatt 19. plass, like mange poeng som Huddersfield (22. plass) som ligger under streken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus