Lafton spilte 16.335 minutter i strekk

LNANG REKKE BRUTT: Frode Lafton spilte 16335 minutter på rad i seriesammenheng før han ble byttet ut i pausen mot Strømsgodset tirsdag. (Foto: Scanpix)
LNANG REKKE BRUTT: Frode Lafton spilte 16335 minutter på rad i seriesammenheng før han ble byttet ut i pausen mot Strømsgodset tirsdag. (Foto: Scanpix)

Da HBKs Frode Lafton måtte ut i pausen mot Godset sist, var det første gang siden seriestarten 2007 han ikke kunne fullføre en hel seriekamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svært få norske spillere kan se tilbake på en like lang rekke med seriekamper på rad uten å bli tatt av banen som Hønefoss`Frode Lafton.

Men da klubblegenden måtte ut med skade i pausen mot Godset tirsdag, var det slutt.

Med 181 fulle 90 minutter og èn omgang mot drammenserne, stoppet han opp på imponerende 16.335 strake minutter i seriesammenheng.

Det skriver Ringblad på nett torsdag.

Selv er hovedpersonen glad for å slippe alt maset om kamprekken som startet mot Bodø Glimt 9. april 2007. Han ser heller frem til å kapre poeng i Tippeligaen. Mot Strømsgodset kom den første seieren siden 29. juli i fjor.

- Ekstremt deilig. Nå slipper vi det maset fra media. Viktig å sette spørsmålstegn når det har gått så lang tid uten å vinne. Nå er det historie. Vi står med tre poeng i årets serie og kan se framover, sier Frode Lafton til Ringblad.

Her kan du se høydepunktene fra kampen Hønefoss-Strømsgodset 2-0

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus