LSK-spillerne raser mot egen klubb

LITE BLID: LSKs Petter Vaagan Moen mener klubbens reiseopplegg samme dag som man skulle spille mot Molde, var under en hver kritikk. Han og flere av spilleren dro opp på egenhånd og betalte av egen lomme for å være best mulig forberedt til kampen. (Foto: Scanpix)
LITE BLID: LSKs Petter Vaagan Moen mener klubbens reiseopplegg samme dag som man skulle spille mot Molde, var under en hver kritikk. Han og flere av spilleren dro opp på egenhånd og betalte av egen lomme for å være best mulig forberedt til kampen. (Foto: Scanpix)

Flere profiler mener reiseopplegget LSK hadde mot Molde hører hjemme i en breddeklubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Lillestrøm Sportsklubb valgte å reise til Molde til den viktige bortekampen mot Ole Gunnar Solskjær og co. grytidlig morgen på kampdag, bestemt flere av spilleren å trosse opplegget og reise på egenhånd opp en dag tidligere.

Overnattingen på hotellet i rosenes by måtte de betale av egen lomme.

– Jobben vår er å yte på banen, og da må forholdene også legges til rette for at vi kan gjøre den på en forsvarlig måte. Etter min mening er det veldig feil å legge opp til en avreise som betyr at vi må stå opp før klokka 05.00 på kampdagen, sier Petter Vaagan Moen til Romerikes Blad torsdag.

Vaagan Moen sier videre at slikt kan man tillate seg å gjøre i en breddeklubb i 2. og 3. divisjon, men ikke i en klubb som kjemper om poeng og titler i den øverst norske divisjonen.

Se høydepunktene fra Molde-Lillestrøm 1-2 her

Spillerne skal tydelig ha sagt i fra om hva de mente om opplegget, men klubbledelsen var ikke til å rokke - da tok de affære og dro opp på egenhånd.

Vaagan Moen sier han ville gjort det samme igjen dersom han mente det var nødvendig.

Kaptein Frode Kippe sier til lokalavisen at det i utgangspunktet er uproblematisk å reise på kampdag, men at det i dette tilfellet var det tidlige tidspunktet som var svært uheldig tirsdag denne uken.

Sportsdirektør og daglig leder Torgeir Bjarmann mener det var en riktig avgjørelse å dra tidlig samme dag som kampen ble spilt. Han begrunner avgjørelsen med at man har et budsjett å forholde seg til.

Bjarman vil heller ikke garantere at det samme ikke vil skje igjen.

Treneren Magnus Haglund roser spilleren som tok initiativet til å reise opp tidligere.

- Det viser at de gjør hva de kan for å stille best mulig forberedt til kamp, sier Haglund til Romerikes Blad.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus