Mestermøte mellom Northug og Solskjær

MESTERMØTE: Ole Gunnar Solskjær og Petter Northug møtes til seminar i Molde førstkommende tirsdag. (Foto: Scanpix/ABC Nyheter)
MESTERMØTE: Ole Gunnar Solskjær og Petter Northug møtes til seminar i Molde førstkommende tirsdag. (Foto: Scanpix/ABC Nyheter)

Kommende tirsdag blir det for første gang et mestermøte mellom Ole Gunnar Solskjær og Petter Northug.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjer i et seminar ved Seilet Hotel i Molde 9. april. Temaet er vinnerskaller og næringsvekst.

Tidligere Molde- og Manchester United-spiller Ole Gunnar Solskjær har ført Molde til to seriemesterskap på rad som trener. Petter Northug spiller selv fotball for Mosvik og er pasjonert Rosenborg-supporter.

Både Northug og Solskjær har vist at de begge har en vinnerskalle litt utenom det vanlige.

Seminaret er i regi av en av Team Northugs samarbeidspartnere gjennom flere år.

– Petter skal intervjues av speaker Kjell Erik Kristiansen. Målet er å komme på innsiden av hodet hans, finne formelen til hvorfor han er så god. Fotballstadion i Molde ligger like ved, og Solskjær kommer for å gi oss del i hans suksesshistorie, sier Kristine Skeie i BDO til NTB.

Etter seminaret er det barneskirenn i Molde for dem mellom 0 og 12 år. Også der stiller Petter Northug opp sammen med broren Tomas.

Solskjær på sin side skal forsøke å få tilbake vinnermentaliteten som har preget MFK de to siste sesongene. Laget står så langt i år med to strake serietap, 1-2 for både Vikng og LSK.

Se høydepunktene fra kampene til Molde her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus