Uklart når Messi er tilbake fra skade

SKADET: Lionel Messi pådro seg skade tirsdag. Det er uklart når den argentinske angriperen er tilbake i spill for Barcelona. Foto: NTB scanpix / Reuters.

Lionel Messi pådro seg en strekk i låret mot PSG tirsdag. Det er uklart når Barcelona-stjernen er tilbake i spill.

Messi har scoret i 19 strake seriekamper i den spanske fotballserien. Nå står han i fare for ikke å rekke helgens kamp mot Mallorca hjemme på Camp Nou.

Neste ukes returkamp i mesterligakvartfinalen mot Zlatan og PSG står også i fare.

- Måtte betale høy pris

Barcelona skal undersøke Messis lår onsdag. Argentineren scoret kampens først mål i tirsdagens 2-2-kamp mot PSG, men måtte byttes ut i pausen.

– Vi måtte betale en høy pris siden vi fikk Messi skadd. Også Javier Mascherano ble skadd, og han er ute i fra fire til seks uker, sa Barcelonas assistenttrener Jordi Roura.

Messis landsmann Mascherano måtte forlate banen etter 84 minutter.

Det ble en høydramatisk affære på Parc des Princes i Paris. Spanjolene trodde de hadde skaffet seg et fantastisk utgangspunkt for returen da Xavi satte inn 2-1 på straffe kun få sekunder før full tid, men hjemmelagets Blaise Matuidi overlistet Barca-burvokter Victor Valdez nærmest i det dommeren stod med fløyta i munnen for å blåse av kampen, fire minutter på overtid.

Resultatet betyr at Barcelona kke må score i Katalonia om en uke mens Zlatan og co. må angripe.

Bayerns Kroos ute lenge

Bayern München fikk også en viktig profil skadet i sin kamp mot Juventus. Tyskerne må trolig klare seg uten midtbanespilleren i to måneder etter at han pådro seg en hofteskade i 2-0 seieren i München.

– Åpenbart et slag i ansiktet for oss. Mye blir avgjort i løpet av de to neste månedene, sier Bayern-trener Jupp Heynckes.

Kroos har scoret ni mål denne sesongen for laget som kjemper om seriegull, cupgull og mesterligatriumf i sesonginnspurten.