Uklart når Messi er tilbake fra skade

SKADET: Lionel Messi pådro seg skade tirsdag. Det er uklart når den argentinske angriperen er tilbake i spill for Barcelona. Foto: NTB scanpix / Reuters.
SKADET: Lionel Messi pådro seg skade tirsdag. Det er uklart når den argentinske angriperen er tilbake i spill for Barcelona. Foto: NTB scanpix / Reuters.

Lionel Messi pådro seg en strekk i låret mot PSG tirsdag. Det er uklart når Barcelona-stjernen er tilbake i spill.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Messi har scoret i 19 strake seriekamper i den spanske fotballserien. Nå står han i fare for ikke å rekke helgens kamp mot Mallorca hjemme på Camp Nou.

Neste ukes returkamp i mesterligakvartfinalen mot Zlatan og PSG står også i fare.

- Måtte betale høy pris

Barcelona skal undersøke Messis lår onsdag. Argentineren scoret kampens først mål i tirsdagens 2-2-kamp mot PSG, men måtte byttes ut i pausen.

– Vi måtte betale en høy pris siden vi fikk Messi skadd. Også Javier Mascherano ble skadd, og han er ute i fra fire til seks uker, sa Barcelonas assistenttrener Jordi Roura.

Messis landsmann Mascherano måtte forlate banen etter 84 minutter.

Det ble en høydramatisk affære på Parc des Princes i Paris. Spanjolene trodde de hadde skaffet seg et fantastisk utgangspunkt for returen da Xavi satte inn 2-1 på straffe kun få sekunder før full tid, men hjemmelagets Blaise Matuidi overlistet Barca-burvokter Victor Valdez nærmest i det dommeren stod med fløyta i munnen for å blåse av kampen, fire minutter på overtid.

Resultatet betyr at Barcelona kke må score i Katalonia om en uke mens Zlatan og co. må angripe.

Les også: Overtidsdrama i Paris - Enkelt for Bayern

Bayerns Kroos ute lenge

Bayern München fikk også en viktig profil skadet i sin kamp mot Juventus. Tyskerne må trolig klare seg uten midtbanespilleren i to måneder etter at han pådro seg en hofteskade i 2-0 seieren i München.

– Åpenbart et slag i ansiktet for oss. Mye blir avgjort i løpet av de to neste månedene, sier Bayern-trener Jupp Heynckes.

Kroos har scoret ni mål denne sesongen for laget som kjemper om seriegull, cupgull og mesterligatriumf i sesonginnspurten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus