Kvartfinale i mesterligaen, PSG-Barcelona, 20:45

Zlatan: - Barca er det beste laget noensinne

DEN GANG DA: Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi var lagkamerater i 2009-2010-sesongen, men stiller i kveld på hver sin banehalvdel. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
DEN GANG DA: Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi var lagkamerater i 2009-2010-sesongen, men stiller i kveld på hver sin banehalvdel. Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Zlatan Ibrahimovic ble aldri den suksessen mange hadde ventet han skulle bli i Barcelona. I kveld møter han gamleklubben ikledd PSG-drakt. Ifølge ham selv møter franskmennene verdens beste fotballag - noensinne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Få vil bestride at Zlatan Ibrahimovic har hatt en smått utrolig karriere, men oppholdet i Barcelona på slutten av forrige tiår vil aldri bli husket som en suksess.

Svensken fant seg aldri til rette under daværende trener Pep Guardiolas regime og forlot klubben på utlån til AC Milan etter bare én sesong i Katalonia.

I kveld møter den 31 år gamle angriperen sin gamle arbeidsgiver i det som kan bli en forrykende forestilling på Parc des Princes.

Følg kampen direkte her

Men de som tror Zlatan er bitter, må tro om igjen. Før kampen hadde mannen med en fortid i Malmö, Ajax, Juventus, Inter, dagens motstander og AC Milan bare gode ting å si om Tito Vilanova sitt lag.

- De er det beste laget i verden nå, og sannsynligvis det beste laget som noen gang har spilt på denne planeten. Det blir en tøff kamp , sier Zlatan ifølge ESPN.

- Ut med Ballon d'Or, inn med Messi-prisen

MÅLMASKIN: Lionel Messi har notert seg for syv nettkjenninger hittil i årets mesterliga. Zlatan står bokført med to. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFEMÅLMASKIN: Lionel Messi har notert seg for syv nettkjenninger hittil i årets mesterliga. Zlatan står bokført med to. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE

PSG-spissen er naturligvis forberedt på en svært vanskelig kamp, men hevder nøkkelen blir å spille sitt eget spill - som til forveksling minner mye om Barcelonas.

- Alle kjenner Barcelona. De liker å holde på ballen, og det gjør vi også på hjemmebane. Det blir spennende å prøve å finne ut hvordan vi på best mulig måte skal spille mot dem. Vi må forsøke å forstyrre dem så mye som mulig. Det er lett å sitte her og prate før kampen, og det er viktig at vi går ut på banen og gjør det vi har blitt enige om, sier han.

Få med deg det som er verdt å vite om Barcelona her

Forholdet mellom Zlatan og Messi var gjenstand for mye debatt under førstnevntes korte opphold på Camp Nou, men heller ikke om den lille argentineren hadde Zlatan et vondt ord å si.

- Messi er verdens åpenbart beste spiller. Han har blitt kåret til verdens beste spiller de siste årene og kommer nok til å bli kåret til det de neste årene også. Kanskje de heller burde kalle det Messi-prisen i stedet for Ballon d'Or.

Få med deg alt av nasjonal og internasjonal fotball her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus