Eliteserien, 2.runde

Nedturen fortsetter for Solskjær

I SCORINGSFORM: Petter Vaagan Moen fant nettmaskene for andre kampen på rad i årets sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
I SCORINGSFORM: Petter Vaagan Moen fant nettmaskene for andre kampen på rad i årets sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Scoringer av Petter Vaagan Moen og Frode Kippe sørget for at Molde for første gang under Ole Gunnar Solskjær står med to tap på rad i eliteserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også: Sent drama da Hønefoss senket Godset

Ole Gunnar Solskjær har siden ankomsten til Molde i januar 2011 ikke tapt to seriekamper på rad. Tirsdag kveld ville Lillestrøm gjøre en slutt på dette.

Etter bare et snaut kvarter spilt fikk de fremmøtte Lillestrøm-supporterne valuta for inngangspengene.

Bjørn Helge Riise serverte ballen i bakrommet, hvor Petter Vaagan Moen parkerte Martin Linnes og smalt ballen i lengste hjørne. Like før pause fikk Lillestrøm en ny god mulighet til å sette ballen i Molde-nettet, men verken Torstein Helstad eller Moen maktet å få ballen forbi Espen Bugge Pettersen og videre i nettet.

Les også: Joar Hansen forbannet på RBK-profiler

SKUFFET: To tap på rad er uvant kost for Ole Gunnar Solskjær. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixSKUFFET: To tap på rad er uvant kost for Ole Gunnar Solskjær. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

Molde-dominans

I pausen sa Molde-spiller Magnus Wolff Eikrem til TV 2 at Molde måtte opp et hakk i annen omgang. Og resten av blåtrøyene agerte på ordren.

Bare minutter ut i annen omgang ble Knut Olav Rindarøy spilt fri nede ved dødlinjen. Han sendte ballen på merkelig vis gjennom hele feltet, hvor Jo Inge Berget ikke klarte å sette ballen i mål. Molde fortsatte å kjøre på, men det ville seg ikke for Molde før i det 71. spilleminutt.

Midtstopper Joona Toivio ble headet gjennom av Emmanuel Ekpo og smelte ballen i nettet med venstrefoten.

Få med deg alt om Molde her

Få med deg alt om LSK her

Men til tross for total Molde-dominans i den første halvtimen av annen omgang kom Lillestrøm tilbake.

Moen skrudde et frispark inn fra kanten til Frode Kippe som umarkert kunne stusse gjestene tilbake i ledelsen etter 77 minutter.

Vertene klarte ikke å slå tilbake, og måtte dermed se at to strake tap er fasiten etter de første to rundene av årets eliteserie. Lillestrøm står på sin side med fire poeng, noe som gir 3.-plass på tabellen. (©NTB)

Les alt om Eliteserien her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus