«Perry» forbannet på RBK-profiler

Borek Dockal og Nicki Bille Nielsen fikk huden full av sjefen etter Brann-kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke bare fryd og gammen i et fremadstormede Rosenborg tross to seire av to mulige så langt i sesongen.

Etter oppgjøret mot Brann søndag måtte trener Per Joar Hansen kraftig irettesette to av lagets mest profilerte spillere, Borek Dockal og Nicki Bille Nielsen.

- Ingen som spiller i Rosenborg oppfører seg slik, ingen. Det kommer aldri til skje til igjen, aldri , sa «Perry» til Adresseavisen etter kampen.

Årsaken til RBK-trenerens utbrudd var Dockals tydelig misnøye ved å ikke få starte kampen på Lerkendal mens Nielsen banket neven i innbytterbenken da han ble byttet ut i andre omgang.

Da Dockal nydelig satte inn 3-0 til hjemmelaget var det en tilsynelatende uanfektet tsjekker som tok i mot lagkompisenes hyllest. Da så Hansen rødt ved trenerbenken.

Etter kampen ønsket ikke Dockal å si noe om verken kjeften eller hvorfor han lot være å juble. Danske Nielsen la seg imidlertid flat og beklaget oppførselen sin.

- Jeg var frustrert over å bli byttet ut, og jeg gir treneren rett i at han sa fra til meg. Det skal ikke skje igjen, det lover jeg, sa dansken til Adressa.

Se sammendraget av kampen RBK-Brann 4-0 her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus