– Føler jeg kan score i hver kamp

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torgeir Børven ble matchvinner for Vålerenga mot Sogndal. Han scoret også mot Brann i kampen Vålerenga tapte i den første serierunden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

21-åringen er helt klart en kandidat til årets toppscorertittel. I fjor stoppet han på ti eliteseriescoringer; åtte for Odd og to for Vålerenga etter overgangen i slutten av august.

– Jeg håper å score flere enn i fjor, men har ikke satt meg noe klart mål. Jeg føler vel at jeg kan score i hver kamp, men jeg vet jo at jeg ikke kommer til å gjøre det ...

– Kampen mot Sogndal? Det var et vanskelig lag å møte. Vi var ikke flinke nok til å holde på ballen – og vi bør ha en del å gå på, sa Torgeir Børven.

Les også: Lynscoring fra Børven sikret VIF-seier

Kaptein Christian Grindheim hadde den samme kampanalysen:

– Duellmessig klarer vi oss bra. Spillemessig var det ikke veldig bra. Sogndal slår mye langt, har mange tunge spillere og er et vanskelig lag å møte, oppsummerte Grindheim.

– Vi slår ikke bare langt, vi spiller variert, parerte Sogndal-trener Jonas Olsson. Han trakk fram Vålerenga-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn som en viktig spiller bak hjemmelagets gevinst.

Baklengsmålet ville han ikke uttale seg bastant om.

– Det er vanskelig for meg å si om det var en kommunikasjonssvikt, sa Sogndal-treneren om kampens eneste mål som kom etter ett minutt og 52 sekunder.

Se høydepunktene fra gårsdagens kamper her!