– Føler jeg kan score i hver kamp

Torgeir Børven ble matchvinner for Vålerenga mot Sogndal. Han scoret også mot Brann i kampen Vålerenga tapte i den første serierunden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

21-åringen er helt klart en kandidat til årets toppscorertittel. I fjor stoppet han på ti eliteseriescoringer; åtte for Odd og to for Vålerenga etter overgangen i slutten av august.

– Jeg håper å score flere enn i fjor, men har ikke satt meg noe klart mål. Jeg føler vel at jeg kan score i hver kamp, men jeg vet jo at jeg ikke kommer til å gjøre det ...

– Kampen mot Sogndal? Det var et vanskelig lag å møte. Vi var ikke flinke nok til å holde på ballen – og vi bør ha en del å gå på, sa Torgeir Børven.

Les også: Lynscoring fra Børven sikret VIF-seier

Kaptein Christian Grindheim hadde den samme kampanalysen:

– Duellmessig klarer vi oss bra. Spillemessig var det ikke veldig bra. Sogndal slår mye langt, har mange tunge spillere og er et vanskelig lag å møte, oppsummerte Grindheim.

– Vi slår ikke bare langt, vi spiller variert, parerte Sogndal-trener Jonas Olsson. Han trakk fram Vålerenga-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn som en viktig spiller bak hjemmelagets gevinst.

Baklengsmålet ville han ikke uttale seg bastant om.

– Det er vanskelig for meg å si om det var en kommunikasjonssvikt, sa Sogndal-treneren om kampens eneste mål som kom etter ett minutt og 52 sekunder.

Se høydepunktene fra gårsdagens kamper her!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus