Dramatisk da Fulham sendte QPR nærmere nedrykk

Dimitar Berbatov puttet to og var svært toneangivende da Fulham tok tre poeng mot QPR. Foto: AP Photo/Alastair Grant

Queens Park Rangers tapte en thriller av en fotballkamp på Craven Cottage og ser nå nedrykksspøkelset i øynene.

Kampen borte mot Fulham var kampen QPR ikke kunne tape.

For mens Fulham er trygt forankret midt på tabellen, hadde Harry Redknapps mannskap et prekært behov for å ta poeng om de skal berge plassen på det øverste nivået. Syv poeng bak Wigan på plassen over streken gjorde utgangspunktet enkelt for QPR; poeng, og helst tre i tallet, måtte innkasseres.

Se hele tabellen her

Kampen hadde alt: fem mål, drøssevis av sjanser, et brent straffespark, rødt kort og spenning til siste slutt. Men den begynte på verst tenkelig måte for bortelaget.

To scoringer av Dimitar Berbatov og et selvmål av Clint Hill sørget for at Fulham ledet hele 3-0 etter 40 minutters spill.

Loïc Remy fant veien til nettmaskene for QPR - men sover nok ikke godt i natt etter straffemissen tidligere i kampen. Foto:AP Photo/Alastair GrantLoïc Remy fant veien til nettmaskene for QPR - men sover nok ikke godt i natt etter straffemissen tidligere i kampen. Foto:AP Photo/Alastair Grant

En redusering av Adel Taarabt rett før pause gav likevel Harry Redknapps menn håp ved halv tid. Og når Loïc Remy reduserte til 2-3 tidlig i andreomgang var det mange som så for seg et comeback av den smått episke sorten.

Men det ville seg ikke for QPR. Tross et utall antall sjanser og utvisningen av Fulhams Steven Sidwell ti minutter før full tid, rodde hjemmelaget i land en 3-2-seier - og QPR tapte dermed kampen de ikke hadde råd til å tape.

Berbatov-show

De første 45 handlet bare om Fulham.

To mål fra Dimitar Berbatov i løpet av de første 22 minuttene, det første på straffe, gjorde oppgaven til QPR stor.

Og større ble den da forsvarsspiller Clint Hill på uheldig vis satt ballen i eget nett etter å ha blitt truffet av John Arne Riises knallharde innlegg fire minutter før pause.

Kampen virket ferdigspilt allerede før pause, men så våknet QPR.

Nesten-comebacket

Først reduserte Adel Taarabt med et lekkert skudd rett før hvilen. Så skapte Loïc Remy virkelig spenning da han klinket ballen i mål via tverrliggeren og bakken fem minutter ut i andre omgang - knappe to minutter etter at samme spiller hadde misset fra ellevemeteren.

QPR hadde flere muligheter til å sikre seg et sårt tiltrengt poeng, men ikke engang Steven Sidwells noe tvilsomme utvisning i det 80.minutt hjelpte.

Det ble dermed et nytt tap for Redknapps menn, som med syv kamper igjen å spille er syv poeng fra sikker plass - og laget over streken, Wigan, har én kamp mindre spilt.