– Beinet sto ut, jeg så det hvite

BENBRUDD. Louisville Cardinal-spilleren Kevin Ware skrek av smerte etter at han pådro seg den uheldige skaden. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX
BENBRUDD. Louisville Cardinal-spilleren Kevin Ware skrek av smerte etter at han pådro seg den uheldige skaden. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX

Kevin Ware (20) skadet seg så stygt i natt at lagkameratene braste i gråt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skaden skjedde da 20 år gamle Kevin Ware forsøkte å stoppe en trepoenger i collegekampen mellom Duke og Louisville Cardinal.

Den uheldige Cardinal-spilleren landet forkjært og brøt beinet tvers av, til lagkameratenes store forskrekkelse. Flere av lagkameratene falt sammen på parketten og gråt da de så skadeomfanget.

– Beinet sto ut, jeg så det hvite. Jeg har aldri sett noe liknende, og kan ikke huske forrige gang jeg gråt, sier Chane Behanan ifølge Associated Press.

Spilleren mottok behandling på banen før han ble fraktet til sykehus. På vei ut kom Ware med en klar beskjed til lagkameratene.

– Dere trenger ikke bekymre dere for meg, jeg klarer meg. Vinn kampen nå, sa han.

Louisville Cardinals-trener Rick Pitino har stor beundring for hvordan spilleren taklet skaden.

– Beinsplinten sto 18 centimeter ut av beinet, og alt han roper er «vinn kampen, vinn kampen». Han er en ganske så spesiell, ung mann, sier Pitino.

Etter kampen hedret lagkameratene Ware med å vise frem drakten hans mens de feiret seieren i midtvestfinalen som endte 85-63.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus