Sturridge elsker livet i Liverpool

LYKKELIG: Sturridge nyter å spille for Liverpool og høster mye spilletid av manager Brendan Rodgers.
LYKKELIG: Sturridge nyter å spille for Liverpool og høster mye spilletid av manager Brendan Rodgers.

- Man må være i klubben for å virkelig forstå følelsen av det å spille for Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det unge talentet innrømmer at han ikke klarte å infri ambisjonene sine, til tross for at de vant mange mesterskap under perioden Sturridge var der. Nå føler han derimot at han er der han skal være.

- Jeg hadde stor suksess i Chelsea, vi vant trofeer og mesterskap, men mine personlige mål ble ikke oppfylt, sier han til Liverpools hjemmeside.Forhåpentligvis her, i en klubb og en manager som har stor tro på meg, så kan jeg gi fansen noe å smile for.

Les også: Michu stortrives i Swansea.

Sturridge forteller videre at manager Brendan Rodgers forklarte at det veldig spesielt å spille for Liverpool, og at man ikke helt skjønner det før man faktisk er spiller i klubben. Han kjenner seg veldig godt igjen i det hans manager sa nå, etter en stund i klubben.

- Man må være i klubben for å virkelig forstå følelsen av det å spille for Liverpool. Jeg nyter hvert minutt jeg har her, dette er en god tid for meg, og jeg håper å forme fremtiden min i denne klubben.

Les også: Wolfswinkel klar for Norwich.

Tjuetreåringen har spilt fjorten kamper for de røde, og iløpet av den tiden har han fått åtte målpoeng. Samarbeidet mellom han og Suarez har funket perfekt, og han elsker de nye lagkameratene sine.

- Jeg kommer overens med alle mine lagkamerater, alle har vært svært imøtekommende. Jeg føler at dette har blitt hjemme mitt, og jeg har ingen bekymringer om fremtiden min her.

Personvernpolicy