Meny

Drillo om publikumssvikten:

– Hiv inn våre nye landsmenn

SITATMASKIN: Egil «Drillo» Olsen fleipet med at det er på tide å tenke kreativt for å fylle opp Ullevaal stadion. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagssjefen med spøkefullt forslag til hvordan man kan fylle Ullevaal i fredagens VM-kvalifiseringskamp mot Albania.

Norges Fotballforbund (NFF) sliter må fylle tribunene foran fredagens kamp. Så langt har det kun blitt solgt rundt 10.000 billetter, og NFF regner ikke med at det endelige tallet blir stort mer enn 12.000.

Under gårsdagens pressekonferanse ble Egil «Drillo» Olsen spurt hva han tenker rundt den labre publikumsoppslutningen.

– Det gir jeg blanke blaffen i. Det kan være fem personer der for min del, så lenge vi vinner, var uttalelsen som skapte furore.

Bakgrunn: «Drillo» blåser i publikumssvikt

Dagen derpå følte «Drillo» behov for å understreke at utspillet var humoristisk ment.

– Alle må skjønne jeg ikke synes det er ålreit uten tilskuere. Desto flere det er, desto bedre er det, men det er ikke noe jeg bruker kreftene mine på.

Før han kom med et nytt sitat som neppe er alvorlig ment, det heller.

– Man får finne på et eller annet kreativt for å fylle opp. Våre nye landsmann for eksempel drar jo ikke på påskeferie. De er her i byen. Hiv dem inn her! Det må jo være billig da, sier «Drillo» til TV 2.

Så brøt pressesjef i NFF, Svein Graff, og ga klar beskjed om at «nå går vi videre».

Les også: Svenskene godter seg over norsk publikumssvikt

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus