Meny

Moa uten plager

Mohammed Abdellaoue er kvitt ryggplagene og lag seg heller ikke affisere av vinterkulda i Oslo-området. Har er han sammen med Christian Grindheim på tirsdagens trening. Foto: Anette Karlsen, NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mohammed Abdellaoue er kvitt ryggplagene som ødela høstsesongen for ham. Nå vil han plage motstanderne i stedet.

– Jeg føler meg veldig bra. Det har jeg gjort helt siden vi startet oppkjøringen i januar, egentlig, sier Hannover-spissen til NTB.

– Det er en blanding av behandling og hvile som har hjulpet meg. Jeg har et program som jeg følger, og som fungerer bra.

Endelig føler han seg 100 prosent, og dermed er han tilbake i klubblaget.

Les også:  Norsk landslagsspiller risikerer fengsel.

– Han bøtter ikke inn mål, og han var ikke så veldig imponerende i den forrige kampen, men Moa spiller, og det er bra for oss, sier Drillo.

Landslagssjefen vil ikke røpe laguttaket, men han antyder at Moa starter på topp. En av de andre mulige spissene får trolig en kantrolle hvor han vil få spesielt ansvar for å støtte ham, slik Daniel Braaten har gjort.

– Et annet alternativ er å spille med en mann rett bak spissen, i noe som ligner på 4-4-1-1. Vi har litt dårlig erfaring med det, for det blir vanskeligere å dekke hele bredden i midtbaneleddet, sier Drillo.

Moa har ikke sterke meninger om det.

– Egentlig ikke. Jeg er her for å få en god treningsuke og bli klar for å starte fredag. Daniel har vært veldig god i rollen, men vi har nok spillere og mange som kan fylle den, sier han.

Les også: Søderlund kan bli "Braaten".

Han har ingen problemer med kulda som venter på Ullevaal fredag kveld, og som spillerne smakte på under treningen tirsdag.

– Det er ikke noe problem. Jeg har vært med på verre.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus