Drillo mener Albania er undervurdert

FOKUS: «Drillo» vil ikke la sine spillere undervurdere Albania i VM-kvalifiseringskampen fredag. (Foto: NTB scanpix)
FOKUS: «Drillo» vil ikke la sine spillere undervurdere Albania i VM-kvalifiseringskampen fredag. (Foto: NTB scanpix)

Egil «Drillo» Olsen mener at Albania har fått dårlig betalt så langt i VM-kvalifiseringen og advarer sine spillere mot å undervurdere fredagens motstander.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De er et hardt arbeidende kollektiv uten store stjerner, og de spiller ikke så ulikt oss. Spillerne hører til i brukbare klubber utenfor hjemlandet. De var uheldige som tapte mot Island, og de var heller ikke heldige mot Sveits, sier han.

– Sveits skapte bare fire sjanser hjemme mot dem. De scoret på sin første mulighet og fikk også et straffespark som var klønete gjort. Albania hadde ikke trengt mye flaks for å ta poeng i den kampen.

Les også : Overtråkk gjør Reginiussen usikker

Drillo har sett flere av Albanias kamper på DVD, og i tillegg har Bjørn Hansen sett dem live.

– Det er lettere for oss å spille mot besittelsesorienterte lag. Albania gir ikke bort mye. Jeg tipper at de legger seg lavt på Ullevaal. De vil nok holde ballen en del i laget, men de har stor vilje og god moral, sier han.

Det er ikke alle sider av Albanias spill han har like stor respekt for.

– Det jeg liker minst med dem er det de gjør hvis de får seg et spark. Da ruller de rundt og oppfører seg som om de har brukket beinet på flere steder. Rett etter er de oppe og suser av gårde igjen.

Les også: Norsk landslagsspiller risikerer fengsel

Drillo jobber hardt med sitt eget lag for at Norge skal framstå som seg selv mot en ubekvem motstander.

– Faren mot lag som legger seg bakpå er at vi kan bli for omstendelige. Slik ble det mot Ukraina sist. Vi skal mye framover, og vi skal ha større tempo på ballen. Da bør vi, eller skal vi, slå dem.

Personvernpolicy