Meny

LSK vil ikke låne ut Åråsen til landslaget

FIKK NEI: Egil Olsen og Norge fikk likevel trene på Åråsen tirsdag. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NFF og LSK krangler om bruken av Åråsen foran landskampen mot Albania.

Lillestrøm ønsket at Norges fotballherrer skulle trene i LSK-hallen tirsdag, men det endte med at Drillos mannskap likevel fikk spille på kamparenaen.

Onsdag sier LSK nei til trening på Åråsen-gresset.

– I utgangspunktet ville vi ha denne treningen i LSK-hallen. Men i dag blir det trening på gresset. NFF kom med ekstra påtrykk via vårt styre. Det liker ikke vi, når vi allerede har tatt en beslutning, sa driftssjef Kjell Hulby til TV 2 tirsdag.

Les også: Mot iskald aften på Ullevaal

Det kalde vårværet gjør at Lillestrøm er bekymret for gressdekket. Fotballforbundet vurderer å flytte onsdagens trening til Ullevaal stadion.

– Hvis ikke får trent der i morgen, trener vi på Ullevaal. Vi skal spille en landskamp og da er det ikke en veldig god løsning å trene på kunstgress. LSK har vært særdeles samarbeidsvillige. Vi har en meget god dialog med dem og skal ha en prat etter dagens trening. Det blir uansett tre gresstreninger for landslaget før kampen mot Albania, sier generalsekretær Kjetil Siem til TV 2.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus