Meny

Mot iskald aften på Ullevaal

Når Norge møter Albania fredag er det ventet flere kuldegrader. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minusgradene biter seg fast og det kan bli en kald opplevelse for spillere og publikum når Albania gjester Ullevaal fredag.

Minusgradene har for alvor returnert til østlandet og Yr.no melder om fem minusgrader når Norge møter Albania fredag kveld.

Kaldt og vind

«Fortsatt en kald værtype», lyder varselet.

Avspark i VM-kvalifiseringskampen er 19.00 fredag kveld. På dagen er det meldt to minusgrader.

Norges Fotballforbund har solgt mellom 9000 og 10.000 billetter. De håper på rundt 12.000 tilskuere. Fram mot kampstart er det varslet lett bris fra nordøst, under kampen svak vind fra nordøst.

Les også: Svenskene godter seg over norsk publikumssvikt

Mot Gamst-retur?

Drillo valgte nok en gang å utelate Blackburn-proff Morten Gamst Pedersen i en landslagstropp. Men Drillo åpner for å hente veteranen inn i varmen igjen.

– Jeg ser at Gamsten er på banen mer nå. Han er en spiller som har spisskompetanse og som kan gjøre litt ekstra, sier landslagssjef Egil Olsen.

Han avviser overfor TV 2 at han har stengt døren for Blackburn-vingen.

– Nei, det er det ikke med noen. Jeg har fremdeles med spillere som har vært med lenge, og som fremdeles holder et bra nivå. Jeg har en Kjetil Wæhler som jeg heller ikke har satt strek over. Jeg setter ikke strek over noen før de er for dårlige eller har lagt opp, sier Drillo.

Les også: Albanias sjef imponert over Markus Henriksen

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus