Meny

Albania-treneren ville valgt Markus Henriksen

Midtbanespiller Markus Henriksen er spilleren Albanias landslagssjef Gianni De Biasi trekker fram før fredagens VM-kvalkamp på Ullevaal. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AZ Alkmaar-proff Markus Henriksen er spilleren Albanias landslagssjef Gianni De Biasi trekker fram før fredagens VM-kvalkamp på Ullevaal.

– Det er mange spillere jeg kunne trukket fram, men personlig har jeg sansen for Markus Henriksen. Det er en solid midtbanespiller med gode kvaliteter, sier De Biasi.

I helgen scoret den tidligere Rosenborg-spilleren sitt første mål i den nederlandske fotballserien.

– Det går veldig bra om dagen og jeg stortrives i klubben. Jeg har fått en litt annen rolle her enn på landslaget. Her spiller jeg i en ankerrolle, og er en slags kontrollør på midten. Det gjør at jeg får ballen ofte og er mye involvert. Det har gjort meg mer ballsikker, og sørget for at jeg har tatt steg som fotballspiller, sier Henriksen til fotball.no.

Les også: Svenskene godter seg over norsk publikumssvikt

20-åringen står med ett mål i løpet av 15 A-landskamper. I mai spiller Henriksen cupfinale mot PSV i Rotterdam.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus