Nytt tap for Tottenham

Tottenhams Jermain Defoe fortviler etter en misbrukt sjanse mot Fulham og målvakt Mark Schwarzer. Foto: EPA/KERIM OKTEN/Scanpix

Med 0-1 hjemme for Fulham søndag gikk Tottenham på sitt tredje strake nederlag.

Etter en flere måneder lang opptur og 3.-plass i serien, er klubben kommet inn i en dårlig stim. 3.-plassen, som gir rett til direkte spille i neste sesongs mesterliga, synes langt fra sikker. I første rekke utfordres laget av Chelsea, Arsenal og Everton.

Dimitar Berbatov var mannen bak seiersmålet sju minutter ut i 2. omgang. Han senket gamleklubben da han nærmest gled ballen i mål på et innlegg fra høyreback Sascha Riether.

Også for Fulham-manager Martin Jol var det en tidligere arbeidsgiver som ble beseiret.

Tottenham satte både Jermain Defoe og Clint Dempsey inn på banen i løpet av kampen, uten at det ble noen mål av det på White Hart Lane. Heller ikke høytflygende Gareth Bale fikk ballen i mål.

Brede Hangeland og John Arne Riise spilte hele kampen for Fulham og bidro til å tette igjen foran Mark Schwarzer. Målvakten måtte likevel gjøre to flotte redninger på forsøk fra Defoe for å berge seieren.

I søndagens første kamp spilte Sunderland sin sjuende strake seriekamp uten seier da Norwich greide 1-1 med ti mann på Stadium of Light.

Gjestene måtte spille mer enn en time i undertall etter at keeper Mark Bunn ble utvist for viljehands. Wes Hoolahan ga Norwich ledelsen da han styrte inn en nikk fra Kei Kamara som trolig ville gått inn.

Rett etter ble Bunn utvist, og reservekeeper Lee Camp ble byttet inn for målscorer Hoolahan. Mer enn Craig Gardners straffespark før pause greide ikke Sunderland å få til.