Sogndal henter senegaleser

Sidy Sagna, her i aksjon for Sogndal i treningskamp mot Strøsmgodset forrige uke, er klar for vestlendingene. Foto: Rune Sjøberg, Sogndal Fotball
Sidy Sagna, her i aksjon for Sogndal i treningskamp mot Strøsmgodset forrige uke, er klar for vestlendingene. Foto: Rune Sjøberg, Sogndal Fotball

Sidy Sagna kommer fra franske St. Etienne og kan spille mot Tromsø på søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kveld ble det klart at Sidy Sagna er spilleklar for Sogndal. 23-åringen har skrevet en to og et halvtårs-kontrakt med klubben. En overgang for Senegaleseren har vært et langvarig prosjekt mellom Sogndal og St. Etienne. Sagna kan få sin Tippeliga-premiere for klubben allerede i morgendagens kamp mot Tromsø.

- Sidy Sagna kommer til å gå rett inn i tropplista vår til kampen på søndag , sier Håvard Flo til sogndalfotball.no.

Sagna forteller selv at han er glad for å være i klubben fra Sogn og Fjordane. Flo på sin side håper at spillerens ferdigheter som defensiv midtbanespiller kommer til å gi klubben et løft i årets Tippeliga. Han forteller videre at han er godt fornøyd med overgansprosessen.

Les også: Viking slo Molde i serieåpningen.

- Både Sogndal og St. Etienne har vært fornøyde med avtalen. Vi har jobben hardt for å få Sidy klar til søndag. Dermed føles ekstra godt å få det hele i boks.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus