Meny

Erik Mjelde klar for LSK

FORLATER BRANN: Erik Mjelde er klar for spill på Åråsen. Foto: Scanpix/Erlend Aas.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midtbanespiller Erik Mjelde forlot Brann og meldte overgang til Lillestrøm fredag.

29-åringen sluttet i Brann etter eget ønske. Han hadde opprinnelig kontrakt med bergenserne ut årets sesong. Senere fredag ble han klar for LSK på en treårskontrakt.

– Erik Mjelde har signert på en kontrakt som varer ut 2015. Vi gleder oss over at han kommer til oss, og gleder oss til å se hva han kan gjøre i LSK-drakta, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til lsk.no.

Lillestrøm handlet raskt da Mjelde ble tilgjengelig. – Vi har fulgt situasjonen i Bergen fra avstand i lang tid. Vi har ikke foretatt oss noe før han nå sto fritt til å signere for en ny klubb, forteller Bjarmann.

Mjelde fikk i november beskjed om at han ikke ville få en forlenget kontrakt i Brann. I fjor høst ble det rapportert om at han hadde havnet i konflikt med trener Rune Skarsfjord. Ifølge klubben selv ble avgjørelsen om ikke å forlenge tatt etter sportslige vurderinger.

– Erik har i overensstemmelse med oss valgt å avslutte sin kontrakt med Brann. Erik har vært en god spiller og en verdsatt medarbeider for Brann. Vi takker Erik for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen i Brann til klubbens nettsted.

Erik Mjelde debuterte for Brann i 2002 og spilte totalt 102 førstelagskamper. Han scoret 17 mål for bergensklubben. Mellom 2004 og 2010 spilte han for Løv-Ham og Sandefjord.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus