Meny

Erik Mjelde ferdig i Brann

Branns Erik Mjelde (t.v.) og trener Rune Skarsfjord (t.h.) hadde i fjor problemer med å samarbeide. Nå har midtbanespilleren forlatt bergensklubben etter eget ønske. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midtbanespiller Erik Mjelde forlater Brann etter eget ønske. Han hadde opprinnelig kontrakt ut årets sesong.

– Erik har i overensstemmelse med oss valgt å avslutte sin kontrakt med Brann. Erik har vært en god spiller og en verdsatt medarbeider for Brann. Vi takker Erik for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier daglig leder Roald Bruun-Hanssen i Brann til klubbens nettsted.

Mjelde fikk i november beskjed om at han ikke ville få en forlenget kontrakt i Brann. I fjor høst ble det rapportert om at han hadde havnet i konflikt med trener Rune Skarsfjord. Ifølge klubben selv ble avgjørelsen om ikke å forlenge tatt etter sportslige vurderinger.

29-åringen innrømmer at vinteren har vært vanskelig for ham, men at valget om å forlate Brann er det riktige å gjøre.

– Det er spilletid som betyr noe for fotballspillere. Jeg har etter hvert sett at avstanden inn på laget er lang og kommet til at jeg vil forsøke å finne meg en ny klubb, sier Mjelde.

Trener Skarsfjord sier til bt.no at det ikke ligger noen dramatikk i Mjeldes exit fra klubben.

- Så lenge spilleren ønsket det, stiller jeg meg helt bak det. Han er kommet litt bak i køen her. Vi har tatt opp seks unggutter, og det får konsekvenser for en del spillere. Jeg kjenner Eriks ambisjoner, og det er forståelig at han ønsker å stå fritt, sier Skarsfjord til bt.no.

Mjelde debuterte for Brann i 2002 og spilte totalt 102 førstelagskamper. Han scoret 17 mål for bergensklubben. Mellom 2004 og 2010 spilte han for Løv-Ham og Sandefjord.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus