Tottenham videre på bortemål

Ekstraomganger: Adebayor sørget for London-laget kunne slippe jubelen løs. Foto: Scanpix/Antonio Calanni
Ekstraomganger: Adebayor sørget for London-laget kunne slippe jubelen løs. Foto: Scanpix/Antonio Calanni

Tottenham rotet bort tremålsledelse mot Inter, men Emmanuel Adebayors mål i ekstraomgangene sikret avansement til kvartfinalen i europaligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London-laget vant den første kampen mot Inter 3-0, men fikk trøbbel i Milano. Antonio Cassano headet inn Inters 1-0-mål før Rodrigo Palacio og et selvmål fra William Gallas tvang fram forlengning på Giuseppe Meazza.

Les også: Chelsea snudde til avansement

Etter et skudd fra Mousa Dembele etter 96 minutter kunne Adebayor sette inn det viktige bortemålet for Tottenham. Ricardo Alvarez satt inn 4-1 til Inter, men med 4-4 sammenlagt tok André Villas-Boas' mannskap seg videre på bortemålsregelen.

Tottenham skuffet i Milano. Savnet av suspenderte Gareth Bale var stort. Inter jaget et siste mål, men måtte se at kvartfinalehåpet forsvant.

– Inter var toppmotiverte og gjorde alt de kunne i kveld. Mine spillere var strålende som tok oss videre til kvartfinalen, sa Tottenham-manager Villas-Boas.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus