Mjelde frykter åpningsparodi

Start-trener Mons Ivar Mjelde frykter at været skal bli et hinder for Sørlendingene. Foto: Scanpix.
Start-trener Mons Ivar Mjelde frykter at været skal bli et hinder for Sørlendingene. Foto: Scanpix.

Det er meldt vintervær i Kristiansand i helgen. Serieåpningen bør i så fall utsettes, mener Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørlendingene er tilbake i eliteserien. Søndag kommer Hønefoss på besøk.

– Det bør ikke spilles når det er overvann og det bør ikke spilles når det er snø på banen. Det blir bare noe tull. Vi har sett det med overvann i Sandnes, og vi har sett det flere ganger med snø i Tromsø. Jeg vil ha «fair» og gode forhold. Det er min personlige mening, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fædrelandsvennen.

Han er redd søndagens seriepremiere blir en parodi dersom hjemmebanen bærer preg av vinterværet som er varslet.

– Jeg kan bare håpe at været ikke vil påvirke spillet dersom kampen går. Skaderisikoen blir stor og det vanskelig å få til godt spill, sier Mjelde.

Statsmeteorolog Arild Mentzoni forteller at det er varslet nedbør fra fredag kveld. Det er uvisst om det kommer som snø eller regn, men temperaturen vil ventelig ligge under null på kveld- og nattetid. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus