– Bredden er Moldes forse

Kjetil Rekdal (t.v.)kunne ønske han hadde en like god og fyldig spillerstall som trenerkollega og venn, Ole Gunnar Solskjær. Foto: Scanpix.
Kjetil Rekdal (t.v.)kunne ønske han hadde en like god og fyldig spillerstall som trenerkollega og venn, Ole Gunnar Solskjær. Foto: Scanpix.

Kjetil Rekdal kunne ønske seg en like sterk stall som trenerkollega Ole Gunnar Solskjær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rekdal er tilbake i Vålerenga, som han skal forsøke å gjøre til et topplag. I fjor var spranget opp til topplagene stort. I 2013 kan det bli jevnere.

– Eliteserien er veldig uforutsigbar, det er ofte lag som gjør det bra én helg og sliter den neste. Det er viktig med stabilitet og en god og stor nok stall. Det er der Molde har vært bedre enn alle andre.

– De hadde vel ti-elleve ettmålsseirer i fjor (faktisk tolv), og der kom mange viktige poeng for dem. Mens andre kanskje har endt opp med en uavgjort i stedet i fire kamper og tapt åtte poeng. Det gir enorme utslag, sier Rekdal til NTB.

Les også: Rekdal frykter ikke høye forventninger

Selv mangler han noe før VIF-stallen er komplett.

– Vi har ikke dobbel dekning. Det er en del posisjoner der vi er tynt besatt. Vi holder på å bygge Vålerengas framtid.

44-åringen fikk sparken i Aalesund sist høst. Han mener han har utviklet seg mye som trener siden sist han var i Vålerenga (2006).

– Jeg tror alle trenere stadig utvikler seg. Det går opp og ned med oss også om du tenker resultater, men vi lærer hele veien. Om du klarer å bruke de dårlige periodene på en like god måte som de gode, kommer du et nytt steg videre. Forskjellen på seier, uavgjort og tap er blitt så ekstremt liten at du må ha et realistisk forhold til det, sier Rekdal.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus