Stoltenberg tror på norske medaljer

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) er på plass i ski-VM. Han gleder seg til lørdagens renn. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) er på plass i ski-VM. Han gleder seg til lørdagens renn. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) har stor tro på de norske medaljehåpene i lørdagens skiathlon i ski-VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stoltenberg er en snartur innom Val di Fiemme og skal følge Petter Northug, Marit Bjørgen og de andre norske løperne i lørdagens renn. Det skal gås 15/30 kilometer med skibytte.

– Det er fantastisk å få lov å være her på en slik dag med to så store øvelser. Jeg gleder meg og håper det vil gi like store opplevelser som i Holmenkollen for to år siden. Jeg håper vi får med oss noen medaljer, sier Stoltenberg til NTB.

Det er første gang statsministeren er i et VM i nordiske grener i utlandet. Han har gode minner fra mesterskapet i Holmenkollen for to år siden. Da fulgte han flere øvelser.

– Det var helt fantastisk, og det var skisport på sitt aller beste. Nordiske grener gir oss alle enestående opplevelser, og det er til stor inspirasjon for alle som driver breddeidrett, sier Stoltenberg, som også var i Torino-OL i 2006.

Han skulle også besøke den norske VM-leiren lørdag.

Petter Northug og Marit Bjørgen er tittelforsvarere i skiathlon.

Personvernpolicy