Almaas og Nærum blir sportskommentatorer

GLEDER SEG: Knut Nærum og Jon Almaas skal forsøke seg som sportskommentatorer under ski-VM. (Foto: NTB scanpix)
GLEDER SEG: Knut Nærum og Jon Almaas skal forsøke seg som sportskommentatorer under ski-VM. (Foto: NTB scanpix)

TV-profilene Knut Nærum og Jon Almaas skal gjøre langrenn forståelig under ski-VM. Ifølge dem selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

til tross for minimal erfaring skal Nytt på nytt-duoen sørge for et annerledes blikk på ski-VM som starter neste uke.

En som gleder seg litt ekstra til akkurat dét er Knut Nærum.

– Det har alltid vært en hemmelig drøm for meg, sier han til NRK.

Uten videre kompetanse på feltet skal de to forsøke å gjøre mesterskapet til en morsom og informativ opplevelse.

– Jeg kommer til å følge den vanlige sendinga samtidig som jeg kommenterer selv. Jeg skal ha de ekte kommentatorene på øret tenker jeg, så hvis jeg står fast eller alt går i stå, bare gjentar jeg det de sier, sier Jon Almaas.

Knut Nærum vil på sin side forsøke å være så autentisk som mulig. Det innebærer blant annet å legge seg på en grammatisk linje ala sportsverden.

– Jeg har alltid vært fascinert over at kommentatorer alltid kutter ut det første ordet i setningene sine. Så jeg vil prøve å eksperimentere litt med å kutte ut personlige pronomen og modale hjelpeverb, sier han.

Personvernpolicy