Solskjær rangerer Ronaldo foran Messi

VALG: Ole Gunnar Solskjær ville heller signert Cristiano Ronaldo enn Lionel Messi. Foto: Reuters
VALG: Ole Gunnar Solskjær ville heller signert Cristiano Ronaldo enn Lionel Messi. Foto: Reuters

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær sier han ville valgt Cristiano Ronaldo framfor Lionel Messi om han hadde muligheten til å signere én av dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et intervju med den spanske avisen Marca forteller Solskjær om en stor fascinasjon for Real Madrids Cristiano Ronaldo, som i likhet med Solskjær selv har en fortid i Manchester United.

– Om jeg kunne signere én spiller, ville jeg signert Ronaldo. Ja, Messi er fantastisk, men jeg ville valgt Ronaldo, sier han til avisen.

Trykk her for å få de ferskeste fotballnyhetene fra Avspark

Onsdag skal Real og Ronaldo møte Manchester United og Robin van Persie til åttedelsfinale i mesterligaen på Santiago Bernabéu. Kampen mellom de to spissene er bare én av flere store kamper innad i kampen.

– Jeg er overbevist om at Ronaldo eller Van Persie vil bli helt avgjørende. Jeg vil at Manchester United skal vinne, men for første gang er jeg svært usikker på hva som kommer til å skje. Jeg håper på 4-3 og tre scoringer av Ronaldo, sier Solskjær.

Les også: - Solskjær er god nok for United nå

Også duellen mellom Alex Ferguson og José Mourinho biter Solskjær seg merke i. Han tror den er ekstra spesiell, siden trenerne kjenner hverandre så godt.

Mourinho har tidligere trent en av Uniteds største rivaler, Chelsea.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden