Riise blir i Fulham

John Arne Riise (t.h.) er tilbake på laget i Fulham. Her er venstrebacken i duell med Nani. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
John Arne Riise (t.h.) er tilbake på laget i Fulham. Her er venstrebacken i duell med Nani. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

John Arne Riise (32) forlater ikke Fulham. Det forteller venstrebacken til Nettavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Riise har hatt lite spilletid for Fulham den siste tiden, men har vært tilbake på laget i de to siste kampene. Onsdag bidro han til 3-1-seier mot West Ham.

Framtiden hans i klubben har vært usikker, men nå er situasjonen avklart. Riise blir værende på Craven Cottage.

– Jeg blir i Fulham. Det har vært mye rykter og snakk de siste ukene, og jeg er glad for at jeg nå kan fokusere på resten av sesongen. Jeg skal spille best mulig og samtidig jobbe hardt for at Norge kommer til VM, sier Riise til Nettavisen.

Riise sier det har vært litt rart å stå utenfor laget.

– Det er klart det er uvant, men uten at jeg vil gå mer inn på det, så har det vært forskjellige grunner til det. Alt jeg tenkte på, var å jobbe hardt og ha mye egentrening, slik at jeg visste at jeg ville være klar, forteller veteranen.

– Det er alltid prestasjoner som bestemmer, men personlig var jeg fornøyd med innsatsen mot Manchester United i cupen, og jeg var veldig godt fornøyd med kampen mot West Ham. Etter 14 år som proff, hvor jeg stort sett har spilt fast hele tiden, ble jeg veldig overrasket over skriveriene som kom fordi jeg gikk glipp av noen kamper, sier Riise.

Les mer om fotball hos Avspark!

Personvernpolicy