United kjørte over Fulham

Dette straffesparket fra Ryan Giggs ga Manchester United en tidlig ledelse i 4-1-seieren over Fulham i FA-cupen. (Foto: Phil Noble, Reuters / NTB scanpix)

John Arne Riise var tilbake i Fulham-forsvaret fra start, men det hjalp lite da Manchester United tok seg videre i FA-cupen med 4-1-seier på Old Trafford lørdag.

Riise og Brede Hangeland i Fulham-forsvaret fikk en stri kveld, men det var tøffest for Aaron Hughes selv om stopperen fikk nikke inn Fulhams trøstemål snaue kvarteret før slutt.

Det var Hughes som handset slik at Ryan Giggs kunne sende United foran fra straffemerket allerede etter tre minutters spill, og det var også Hughes som var sist på ballen da Javier «Chicharito» Hernandez la på til 4-0 med sitt annet mål for kvelden i det 76. minutt.

Les alt om fotball på Avspark

Det sto bare 1-0 ved pause, men United punkterte kampen da Wayne Rooney og Chicharito scoret hvert sitt mål i rask rekkefølge tidlig i annen omgang.

Riise har vært ute av laget de siste ukene, men lørdag var han tilbake på sin vante plass som venstreback.