Ny kontrakt og ny kamp for Brækhus

KLAR FOR NY KAMP: Neste kamp for Cecilia Brækhs blir mot amerikanske Mia St. John i Danmark 13. april. (Arkivfoto: NTB scanpix)
KLAR FOR NY KAMP: Neste kamp for Cecilia Brækhs blir mot amerikanske Mia St. John i Danmark 13. april. (Arkivfoto: NTB scanpix)

Proffbokseren Cecilia Brækhus har forlenget kontrakten sin med Sauerland-stallen. Neste kamp blir mot amerikanske Mia St. John i Danmark 13. april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontrakten gikk opprinnelig ut ved nyttår, men torsdag skrev Brækhus under en ny avtale med den tyske boksepromotoren.

– Jeg er utrolig glad for at kontrakten med Team Sauerland nå er forlenget selv om vi for så vidt har vært enig om at den skulle bli det i lang tid allerede, sier Brækhus.

Bokser i Frederikshavn

Samtidig ble det klart at Brækhus går i ringen igjen til våren. Hun møter St. John i Frederikshavn. Det er samme sted som hun møtte franske Anne-Sophie Mathis i fjor.

Brækhus er fortsatt ubeseiret etter 21 kamper som profesjonell. Bergenseren setter alle sine tre VM-belter i weltervekt (WBA, WBC og WBO) på spill i kampen mot amerikaneren. Kampen blir en del av Nordic Fight Night-stevnet.

– Jeg har sett opptak av henne (Mia St. John), og hun er en tøff og svært erfaren jente, men jeg skal definitivt fortsette seiersrekken min også i 2013, sier Brækhus.

Les også: Tidligere playboy-modell utfordrer Brækhus

Mia St. John har bokset 61 profesjonelle kamper. Hun står med 47 seirer (18 på knockout), to uavgjort og tolv tap.

– Jeg er svært glad for å ha fått denne muligheten til å kjempe mot en av verdens beste boksere, sier amerikaneren.

Les også: - Brækhus er stor i kjeften

Venter på Holm-kamp

Brækhus-leiren håper også å få til en kamp mot en annen amerikaner, Holly Holm. Partene er i dialog om en avtale, men foreløpig er det ikke klart når de to boksestjernene kan møtes.

Etter å ha slitt med influensa de siste ukene, var Brækhus tilbake i lett trening denne uken.

Nordic Fight Night-stevnet skulle opprinnelig ha blitt holdt i mars, men ble flyttet slik at den norske bokseren skulle rekke å komme i skikkelig kampform.

Personvernpolicy