Solbakkens bil ødelagt av maling

MALT BIL. Wolverhamptons trener Ståle Solbakken er under hardt press fra supportere. Torsdag tok forholdet mellom treneren og supporterene en ny vending: Foto: NTB scanpix
MALT BIL. Wolverhamptons trener Ståle Solbakken er under hardt press fra supportere. Torsdag tok forholdet mellom treneren og supporterene en ny vending: Foto: NTB scanpix

Ståle Solbakken får merke Wolverhampton-supporternes vrede etter ni kamper uten seier. Natt til torsdag ble bilen hans dynket i maling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skjedde utenfor Solbakkens leilighet. Det skal ha stått et titalls biler i gata da det skjedde og Solbakken tror det ikke er noen tilfeldighet at det var nettopp hans bil som ble sprayet ned.

– Jeg respekterer at fansen stiller spørsmål etter våre resultater i det siste. Men dette handler om å beskytte min familie. Det er derfor vi har bedt politiet om å undersøke dette, sier Solbakken til Wolverhamptons hjemmeside.

– Jeg synes våre tilhengere er fair og saklig. Jeg er fullt innstilt på å gi dem suksessen de fortjener, fortsetter nordmannen.

Bakgrunn: Solbakken avviser spilleropprør

Wolves tapte tirsdag 0-1 hjemme for Milwall. Solbakkens lag ligger helt nede på 18.-plassen, 16 poeng bak ligaleder Cardiff.

Trykk her for å lese de ferskeste fotballnyhtene fra inn- og utland hos Avspark

Manageren tilbakeviser – i en Solbakken-signert artikkel – på hjemmesiden også et oppslag i lokalavisen Express and Star torsdag. Der hevdes det at mange spillere vil endre taktikken og gå bort fra soneforsvar.

– Jeg følte jeg måtte kommentere denne meldingen. Jeg er alltid åpen og ærlig med mediene. Hovedsaken i møtet med spillerne etter sist kamp, var hvorfor vi ikke klarer å følge opp spillet vårt i andre omgang, sier Solbakken.

Kapteinen Karl Henry tilbakeviser et spilleropprør. «Express and Star er helt på viddene. Jeg forstår ikke hvor avisen har informasjonen fra, men artikkelen er bare tull», tvitrer han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden