Ny snuoperasjon av United

Ada Hegerberg fikk en real opptur etter skadeavbrekket med hattrick og NM-gull lørdag.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Ada Hegerberg fikk en real opptur etter skadeavbrekket med hattrick og NM-gull lørdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Manchester United måtte lørdag snu nok en kamp og vant 3-1 hjemme mot Queens Park Rangers i engelsk eliteserie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alex Fergusons mannskap har hatt en lei tendens til å havne under denne sesongen. Forrige helg maktet ikke storklubben å vende 0-1 til poeng mot Norwich, men lørdag kom snuoperasjonen takket være tre raske mål av Johnny Evans, Darren Fletcher og Javier Hernández midtveis i annen omgang.

– Vi spilte fotball i kun ti minutter, men i den perioden var vi fantastiske. Jeg mener Andersons innhopp endret kampen for oss. Det var også godt å se Fletcher tilbake på sitt beste igjen, sa Ferguson etter seieren.

Vertene fikk tøffere motstand av QPR enn ventet. United styrte oppgjøret, men stanget før pause mot et godt forsvar hos bortelaget. Kampbildet var ikke annerledes i starten av annen omgang, men likevel tok gjestene fra London ledelsen i det 52. minutt. Jamie Mackie slo ballen hardt i nettet bak Anders Lindegaard etter et hjørnespark.

Til topps

QPR var farlig på kontringer og var ikke langt unna å økte til 2-0 etter en time spilt. Men da utligningen kom ved Evans like etter, var gjestene fortapt. United økte presset voldsomt og fikk betalt. Sykdomsplagede Fletcher stanget inn 2-1 med hodet, mens Hernández var iskald alene med keeper Julio Cesar og avsluttet med å sette Uniteds tredje fulltreffer.

Manchester United tok dermed tilbake serieledelsen i engelsk fotball. Byrival City kan imidlertid ta tilbake førsteplassen med seier borte mot Chelsea søndag.

Harry Redknapp var å se på Old Trafford-tribunen under kampen. 65-åringen ble lørdag bekreftet som ny manager i QPR.

Les også: Sir Alex avduket statue av seg selv

Nytt Fulham-tap

Fulham gikk på sitt annet strake tap i serien med 0-1 for Stoke på bortebane. London-klubben måtte klare seg uten suspenderte Brede Hangeland i forsvaret, men John Arne Riise spilte hele kampen i den bakerste fireren. Charlie Adam scoret kampens eneste mål etter 26 minutter.

Everton øynet hjemmeseier, men Norwich ville det annerledes og utlignet til 1-1 ved Sébastien Bassong i det 90. minutt. Det var et hardt slag for David Moyes' lag som har gått på flere poengtap den siste tiden. Steven Naismith ga vertene en tidlig ledelse. Everton står med 21 poeng.To minutter på overtid sikret Jordi Gomez 3-2 til Wigan over Reading. 27-åringen fullførte sitt hattrick for hjemmelaget da han bredsidet ballen i mål etter en kontring.

Les alt om fotball på Avspark


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden