Meny

Her klikker det for håndballspilleren

Du kysser ikke Ivan Stuffer ustraffet. Det fikk Pasquale Maione erfare. Foto: Skjermdump/YouTube/SportNews.bz

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noen ganger kan et kyss på kinnet være passende, men det er vel tvilsomt at det å kysse en mannlig motspiller på en håndballbane er en god idé.

Det fikk Pasquale Maione erfare da han ti minutter før slutt i kampen mellom Loacker Bozen og Forst Brixen i Sveits i helgen gikk lei av Ivan Stuffers tette mannsmarkering, og fant ut at det var en god ide å gi Stuffer et lite kyss på kinnet.

Da tok det helt av.

Se den bisarre situasjonen i videoen under:

Først reagerer Stuffer med å dytte Maione hardt i brystet slik at han deiser i parketten, før han i øyeblikkets galskap river av seg shortsen og rufser med «understellet» foran motstanderlagets tilskuere, som svarer med øredøvende roping og buing.

Stuffer klatrer så opp på tribunen samtidig som han roper og gestikulerer mot tilskuerne, før han demonstrativt setter seg ned, samtidig som han får klar besked fra indre bane om å roe seg.

Opptrinnet får ikke overraskende et etterspill. Ifølge sveitsiske Blick får Stuffer to kampers karantene for reaksjonen. Maione slipper derimot unna straff for sin amorøse provokasjon.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært