Sju kamper uten seier for Solbakken

Wolverhampton-fansen er i ferd med å bli kritiske til Ståle Solbakken. Etter en god periode har Wolves havnet i vanskeligheter. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix.

Presset på Ståle Solbakken øker. Med lørdagens 1-2-tap borte mot Watford står Wolverhampton med hele sju seriekamper uten tap.

Fansen er i ferd med å bli kritiske til nordmannen. Etter en god periode har Wolves havnet i vanskeligheter.

Forrige seier kom mot Blackburn 6. oktober. Av 21 mulige poeng etter det er bare tre hanket inn. Det rimer dårlig om klubben skal rykke opp igjen.

Wolverhampton fikk problemer på Vicarage Road da Christophe Berra ble utvist etter 25 minutter. Nathaniel Chalobah ga Watford 1-0 etter 35 minutter.

Bakary Sako utlignet til Solbakkens glede etter 54 minutter, men da Troy Deeney ga Watford 2-1 etter 68 minutter, orket ikke bortelaget å reise seg på nytt.

Wolverhampton ligger på en svak 16.-plass etter 17 kamper. 22 poeng er det blitt hittil i høst. Trøsten er at det er god luke til lagene under streken.

Jonathan Parr spilte hele kampen da lederlaget i den engelske mesterskapsserien, Crystal Palace, vant 3-0 hjemme mot Derby. Cardiff vant toppkampen mot Middlesbrough 1-0. Dermed byttet de to lagene plass på tabellen.

Palace leder med 36 poeng, to mer enn Cardiff. Boro på tredje har 32.