Meny

Drillo utsatt for lommetyver på T-banen

Egil Olsen ble frastjålet lommeboken mandag. Dermed ble det litt ekstra arbeid på landslagssjefen før de to viktige bortekampene i VM-kvalifiseringen. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egil Olsen ble utsatt for lommetyver på Stortingets T-banestasjon i Oslo mandag. Han mistet både penger, kredittkort og sertifikat.

– Jeg har aldri vært utsatt for noe sånt tidligere, det er første gangen i mitt liv, så vidt jeg kan huske. Jeg hadde en forferdelig ubehagelig følelse da jeg oppdaget det, sier Drillo til NRK.

Det er ikke uvanlig at lommetyver slår til på knutepunkter i hovedstaden.

– Det var ikke så mye penger i den, men jeg mistet alle kortene mine – sertifikat, kredittkort og reiseforsikringskort. Det ble litt stri med alle kortene som måtte sperres, sier Drillo.

Norge skal ut i to vanskelige bortekamper i VM-kvalifiseringen. Sveits og Kypros står for tur den nærmeste uken. Oppladningen ble forkludret av de utspekulerte tyvene.

– Nå skjønner jeg hele tegningen. De var to om det, veldig profesjonelt gjort. Det står en mann bak meg i rulletrappa. Jeg husker jeg tenkte at han sto veldig tett opptil meg. Like før vi når toppen av trappa, kjenner jeg lite grann. Så løper han forbi meg og forsvinner, sier Drillo.

Populært