Meny

Heldig seier for Vålerenga

Vålerenga reiste heldig nok hjem med tre poeng etter eliteseriekampen mot Fredrikstad etter scoringer av Morten Berre (t.v.) og Torgeir Børven mandag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seiersrekken brast ufortjent nok med 1-2 mot Vålerenga. Resten av sesongen venter desperat kamp for å overleve i eliteserien fotball for Fredrikstad.

Østfoldingene hadde tre seirer på rad og så ut til å ha los på stien ut av elendigheten, men fikk en sjokkstart mot hovedstadslaget mandag. Morten Berre vant enkelt en hodeduell og stanget inn 1-0.

Like før pause ble Mohammed Fellah felt innenfor 16-meteren, og Torgeir Børven økte til 2-0 på straffe.

Les også: Følg kveldens fotballkamper her

I mellomtiden hadde Fredrikstad nesten gitt bort ytterligere en scoring til Fellah, og en gang ble ballen til alt hell reddet på FFK-målstreken.

Etter pause kom hvittrøyene utpå banen tilsynelatende som et nytt lag. Kampbildet ble snudd på hodet, og Vålerenga ble valset over.

Men bortsett fra Robert Stenes redusering 13 minutter ut i annen omgang, fikk ikke hjemmelaget uttelling.

Les også: - Jeg tolker det som at det slutt på hans karriere

Stene satte bare skotuppen til et «ferdigscoret» mål av Jørgen Horn, men Haitam Aleesani sto for forarbeidet til corneren med et lekkert dribleraid foran VIF-målet.

Senere i kampen spilte Fredrikstad seg til flere gigantmuligheter, blant annet en dobbeltsjanse ved Lars Grorud, men uten å få uttelling.

For Fredrikstad gjenstår seks svært avgjørende kamper i nedrykksstriden. Laget på kvalifiseringsplass er i poengnød med tanke på ny kontrakt i beste selskap.

Første test blir borte mot Haugesund.Vålerenga løftet seg til femteplass i eliteserien etter lagets annen seier på rad, men er hele ni poeng bak medaljekampen.

Vålerenga tar imot serietoer Strømsgodset i Oslo neste serierunde.

Les flere nyheter her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært