Meny

- Jeg tolker det som at det slutt på hans karriere

HAPPY DAYS: Drillo har alltid vært svak for John Carews fotballferdigheter, men nå begynner landslagssjefen å tvile på om Carew noensinne kommer tilbake på profesjonelt nivå. (Arkivfoto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen har ikke hørt fra John Carew på flere måneder. Nå tror han spissens karriere er over.

Mandag formiddag offentliggjorde Drillo Norges tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Sveits og Kypros i oktober.

Ironisk nok er det snart ett år siden John Carew mønstret landslagsdrakta for Norge. Det skjedde 11. oktober i fjor på Ullevaal, da Norge møtte nettopp Kypros.

- Har ikke hørt noe fra ham

Og selv om ingen hadde sett for seg at en klubbløs John Carew' navn plutselig skulle bli ropt opp mandag, så valgte Drillo denne gangen og ikke en gang nevne Carews navn når han gikk gjennom spillerne som ble vraket.

- Jeg har ikke hørt noe fra ham. Jeg har ikke vært i kontakt med ham på lenge. Jeg leser bare litt i avisa i ny og ne, i dag leste jeg vel at han skulle ta et hvileår, sier landslagssjefen til Dagbladet.

Det er en kjent sak at Drillo alltid har vært svak for Carew, men nå ser den fascinasjonen ut til å ha kjølnet.

- Det er vel en stund siden han har stått på og satset på fotball, vi får vel se om han kommer tilbake igjen, det er opp til han. Men han er ingen ung mann han heller, i fotballsammenheng, sier Drillo.

Les også: Boksestjerne startet kronerulling for Carew

Tror karrieren er over

Tidligere har Carews agent, Per A. Flod, uttalt til TV 2 at kraftspissen vurderer et år borte fra fotballen. Den resepten har Drillo svært liten tro på.

- Om han tar seg et hvileår nå, så tolker jeg det dithen at det slutt på hans karriere. Men det får være hans valg, og vi får se. Jeg bruker ikke så mye tid på det, slår landslagssjefen fast overfor Dagbladet.

John Carew ser dermed ut til å stoppe opp på 91 landskamper med tilhørende 24 mål.

Den foreløpig siste klubben Carew satte sine føtter i var West Ham på slutten av forrige sesong, og det oppholdet forløp uten nevneverdig suksess.

Les også: Carew hyller seg selv

Vålerenga-flørt

I slutten av august begynte likevel ryktene å svirre om en mulig retur til Norge og Vålerenga, for Carew.

Les også: Carew ringte Wathne om kritikken

Ifølge VG strandet forhandlingene da den tidligere Vålerenga-stjernen krevde seks millioner kroner for å tre på seg drakta de resterende ti kampene av sesongen for osloklubben.

Det fikk hovedpersonen selv til å reagere, og Carew hevdet selv at det ikke var pengene som stoppet en overgang til Vålerenga.

I en privat samtale med TV 2' fotballekspert Davy Wathne skal Carew også ha gitt uttrykk for at han ønsket å satse frem mot Brasil-VM i 2016.

Det målet ser for øyeblikket ut til å være lenger unna en noen gang.

Les også:

Carew begjørt personlig konkurs

Rekdal hetses på telefon


Les flere nyheter

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært