Meny

Demidov og Tettey vraket

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen vraket Vadim Demidov og Alexander Tettey fra Norges tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Sveits og Kypros i oktober.

De var med i troppen til kampene mot Island og Slovenia, men duoen får ikke ny tillit på grunn av manglende spilletid i sine klubber. Demidov var ubenyttet reserve for tyske Eintracht Frankfurt i helgen, mens Tettey kom inn som innbytter for Norwich.

– Forhåpentligvis får de så fort som mulig mer spilletid på klubblagene sine, og da vil de være høyaktuelle. Jeg har snakket med begge, og de er innforstått med det, sa Drillo på mandagens pressekonferanse på Ullevaal stadion.

Heller ikke Morten Gamst Pedersen er med i troppen. Blackburn-spilleren ble også vraket fra troppen sist.

Lillestrøm-spilleren Henning Hauger får sjansen i troppen til kampene mot Sveits og Kypros. Han vurderes som det eneste gode alternativet til Håvard Nordtveit sentralt på midtbanen.

Drillo tok ut 21 spillere, men landslagssjefen vil vurdere å hente inn én eller to spillere senere.

– Det var et relativt vanskelig uttak. Vi har mange spillere som dessverre ikke har så mye spilletid som vi skulle ønske. Det gjelder særlig dem utenfor landets grenser. Det har også preget uttaket i noe grad, sa han.

Norge møter Sveits i Bern 12. oktober og Kypros i Larnaka 16. oktober.Norge tapte 0-2 for Island i den første kampen i VM-kvalifiseringen, men vant 2-1 mot Slovenia fire dager senere. Drillos mannskap ligger på fjerdeplass i gruppe F.

Sveits topper med seks poeng på to kamper. Kypros er nummer fem.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har tatt ut følgende tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Sveits og Kypros i oktober:

Målvakter:

André Hansen (Odd Grenland), Rune Almenning Jarstein (Viking), Espen Bugge Pettersen (Molde).

Utespillere:

Mohammed Abdellaoue (Hannover), Daniel Braaten (Toulouse), Magnus Wolff Eikrem (Molde), Tarik Elyounoussi (Rosenborg), Vegard Forren (Molde), Brede Hangeland (Fulham), Markus Henriksen (Alkmaar), Tom Høgli (Brugge), Ruben Yttergård Jenssen (Tromsø), Joshua King (Manchester U.), Håvard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Jonathan Parr (Crystal Palace), Bjørn Helge Riise (Lillestrøm), John Arne Riise (Fulham), Espen Ruud (OB), Alexander Søderlund (Haugesund), Kjetil Wæhler (IFK Göteborg).Norge møter Sveits i Bern 12. oktober og Kypros i Larnaka 16. oktober.

Les flere saker her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært