Spilte Borat-låt for kasakhstansk gullvinner

Kasakhstans landslag i skyting ber om en beklagelse for den pinlige nasjonalsang-forvekslingen som skjedde under en medaljeseremoni i Kuwait torsdag. Foto fra video.
Kasakhstans landslag i skyting ber om en beklagelse for den pinlige nasjonalsang-forvekslingen som skjedde under en medaljeseremoni i Kuwait torsdag. Foto fra video.

Den kasakhstanske gullvinneren i skyting trodde hun skulle få høre sin egen nasjonalsang. I stedet spilte arrangørene i Kuwait en tullete Borat-versjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå ber utøverne fra Kasakhstan om en beklagelse for den pinlige forvekslingen som skjedde under en medaljeseremoni i Kuwait torsdag.

Parodien, som er hentet fra Sacha Baron Cohens berømte og kontroversielle film, hyller Kasakhstan for landets evne til å produsere kalium og for å ha de reneste prostituerte i regionen.

Bilder fra medaljeseremonien viser en lattermild gullvinner Maria Dmitrijenko som lytter til den for mange velkjente låten.

Les også: Sacha Baron Cohens «diktator» rasende på Oscar-arrangørene

Senere ble seremonien gjennomført med riktig melodi, skriver NTB.

Ifølge lagets trener har arrangørene av skytestevnet i Kuwait lastet ned den noe komiske versjonen av nasjonalsangen fra internett.

De skal også ha spilt av feil serbisk nasjonalsang.

Det er forøvrig ikke første gang den kasakhstanske nasjonalsangen blir forvekslet i høytidelige seremonier.

Under åpningen av en skifestival i byen Kostanaj nylig, spilte arrangørene Ricky Martin hit'en Livin' la Vida Loca i stedet for nasjonalsangen. Se video her.


Les flere nyheter her

Personvernpolicy