Her lapper han til Klitschko under innveiing

SLO TIL: Det gjenstår å se om Dereck Chisora (t. h) må betale for denne ørefiken under lørdagens tungvektskamp mot Vitali Klitschko. Foto: EPA
SLO TIL: Det gjenstår å se om Dereck Chisora (t. h) må betale for denne ørefiken under lørdagens tungvektskamp mot Vitali Klitschko. Foto: EPA
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tittelutfordrer Dereck Chisora (28) klarte ikke å vente til kampen i morgen med å slå løs på WBC-verdensmester Vitali Klitschko (41).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Britiske Chistora og den ukrainske mesteren Klitschko møtes til tungvektskamp i München lørdag. Chistora er tydeligvis utålmodig etter å komme i gang, for under dagens innveiing i München lappet han til Klitscho på venstre kinn og bombarderte ukraineren med fornærmelser.

Episoden førte til håndgemeng, og sikkerhetspersonell måtte bryte inn for å holde kamphanene atskilt.

– Jeg tar meg av det i ringen, sa Klitscko, som beholdt roen mens motstanderen forlot stedet raskt.

– Kanskje han hadde for mye adrenalin i kroppen, sa boksepromotor Frank Warren.

Les også: Russisk bokser døde etter knockout-tap

Chisora er kjent for å provosere motstanderne før kamp. Før en tittelkamp i 2010 kysset han motstanderen Carl Baker på munnen, og startet nesten kampen før første runde.

​​Under oppladningen til München-kampen har Zimbabwe-fødte Chistora gjentatte ganger kommet med verbale angrep på Klitschko. Briten har spådd at kampen mot ukraineren blir voldsom, og at han kommer til å slå ukraineren på knockout i åttende runde.

Se også: Fattige barn må bokse

Vitali Klitschko, som er storebroren til IBF – og WBO-mester Wladimir Klitschko, har 43 seire og bare to tap bak seg i karrieren. Dereck Chisora har 15 seire og to tap å vise til.

I juli i fjor slo Klitschko Chisoras landsmann David Haye i tittelkamp i Hamburg.

Les flere nyheter her