Meny

Belsvik presentert som Stabæk-trener

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Belsvik er klar for en ny periode i Stabæk. Den tidligere storscoreren blir ny hovedtrener for bærumsklubben.

Belsvik ble presentert som ny Stabæk-trener på en pressekonferanse på Bekkestua mandag. Han har skrevet under en toårskontrakt. Belsvik får med seg Bård Ove Homstøl som assistenttrener.

– Jeg har alltid hatt ambisjoner om å bli hovedtrener på høyest mulig nivå, og da Stabæk viste interesse for meg, så var det enkelt å ta den utfordringen, sa Belsvik, ifølge TV 2.

Klubben har vært uten trener etter at Jörgen Lennartsson gikk til Elfsborg i november. Han var i Stabæk kun i én sesong.

Forlot LSK

Petter Belsvik har vært i trenerapparatet til Lillestrøm de siste årene. Han skrev nylig under en ny kontrakt med LSK, men romeriksklubben skal ifølge TV 2 ha gitt 44-åringen tillatelse til å gå til Stabæk.

I perioden 1996-2000 spilte Belsvik for Stabæk og scoret 60 mål for klubben. Han var assistenttrener for bæringene i 2007-2008. Belsvik er tidenes tredje mestscorende spiller i eliteserien med 159 mål.

Berntsen sa nei

Thomas Berntsen har også vært koblet til trenerjobben i Stabæk, men den tidligere Strømmen-treneren sier han takket nei.

– Jeg fikk et tilbud fra Stabæk som jeg takket nei til, sier Berntsen til TV 2.Stabæk hadde en vanskelig sesong i 2011 med økonomiske problemer og politietterforskning i forbindelse med Veigar Pall Gunnarssons overgang til Vålerenga. Klubben måtte også forlate Telenor Arena og skal spille eliteseriefotball på Nadderud stadion kommende sesong.

Les flere nyheter

Populært