Belsvik presentert som Stabæk-trener

Petter Belsvik er klar for en ny periode i Stabæk. Den tidligere storscoreren blir ny hovedtrener for bærumsklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Belsvik ble presentert som ny Stabæk-trener på en pressekonferanse på Bekkestua mandag. Han har skrevet under en toårskontrakt. Belsvik får med seg Bård Ove Homstøl som assistenttrener.

– Jeg har alltid hatt ambisjoner om å bli hovedtrener på høyest mulig nivå, og da Stabæk viste interesse for meg, så var det enkelt å ta den utfordringen, sa Belsvik, ifølge TV 2.

Klubben har vært uten trener etter at Jörgen Lennartsson gikk til Elfsborg i november. Han var i Stabæk kun i én sesong.

Forlot LSK

Petter Belsvik har vært i trenerapparatet til Lillestrøm de siste årene. Han skrev nylig under en ny kontrakt med LSK, men romeriksklubben skal ifølge TV 2 ha gitt 44-åringen tillatelse til å gå til Stabæk.

I perioden 1996-2000 spilte Belsvik for Stabæk og scoret 60 mål for klubben. Han var assistenttrener for bæringene i 2007-2008. Belsvik er tidenes tredje mestscorende spiller i eliteserien med 159 mål.

Berntsen sa nei

Thomas Berntsen har også vært koblet til trenerjobben i Stabæk, men den tidligere Strømmen-treneren sier han takket nei.

– Jeg fikk et tilbud fra Stabæk som jeg takket nei til, sier Berntsen til TV 2.Stabæk hadde en vanskelig sesong i 2011 med økonomiske problemer og politietterforskning i forbindelse med Veigar Pall Gunnarssons overgang til Vålerenga. Klubben måtte også forlate Telenor Arena og skal spille eliteseriefotball på Nadderud stadion kommende sesong.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært